utorak, 06 jun 2017 15:04

Native Network - novi kvalitet native oglašavanja

Napisao
Ocenite ovaj članak
(1 Glas)

Represent System uveo je uslugu NATIVE NETWORK koja će klijentima obezbediti novi kvalitet native oglašavanja, odnosno kreiranje tekstova, video ili vizuelnih sadržaja i njihovu distribuciju na vodeće informativne portale, uz osiguran broj pregleda.
Na ovaj način omogućeni su najbojli rezultati komunikacije za klijente, kako sa stanovišta PR-a, tako i na polju oglašavanja, jer usluga podrazumeva pažljvo planiranje kampanje, pripremu sadržaja koji je rezultat usaglašavanja potreba klijenta i karakteristika portala i precizno merenje rezultata koje je moguće pratiti u realnom vremenu.

U isto vreme, sadržaj može biti plasiran na više portala i to tako da je potpuno usklađen sa ostalim sadržajima datog medija, pri čemu se ne prati samo broj potencijalnih pregleda, već konkratan broj klikova na dati sadržaj.

- Imajući u vidu naše dugogodišnje iskustvo u radu sa klijentima u oblasti PR-a, kao i iskustvo u kreiranju i distribuciji sadržaja kroz digitalne medije, prepoznali smo da možemo ponuditi uslugu više i klijentima obezbediti još bolje rezultate komunikacije. U okviru Native Network usluge ćemo pripremati sadržaj koji je potpuno u skladu sa medijima na koje ga dalje plasiramo kroz veoma sofisticiran softver - objasnio je Borislav Miljanović, CEO Represent Systema i najavio da će usluga za sada biti namenjena tržištu Srbije, ali da je plan da bude primenjena i u zemljama regiona u kojima Represent System već uspešno posluje.

Velika prednost koju donosi Native Network biće plasiranje poruke direktno do ciljne publike i to na način i kroz medije kojima ta publika veruje i redovno ih prati. Zato je Native Network adekvatna usluga, kako za preduzetnike i mala preduzeća, tako da za velike multinacionalne kompanije koje posluju u Srbiji i regionu.

Pročitano 5015 puta Poslednji put izmenjeno subota, 10 jun 2017 10:23

Ostavi komentar

Proverite da li ste uneli sve potrebne informacije gde je naznačeno (*). HTML kod nije dozvoljen.

BELGRADE
Knez Mihailova 1-3, 11000 Beograd
+381 11 71 52 500 , office@represent.rs
PODGORICA
Džordža Vašingtona 65, 81000 Podgorica
+382 20 234 446 , office@represent.co.me
BANJA LUKA
Sime Šolaje 1, 78000 Banja Luka
+387 51 962 854 , bojana.radic@represent.co.ba
SKOPLJE
English English Srpski Srpski