petak, 07 jul 2017 12:00

Represent organizovao prvi Social Media Influencers Day u Crnoj Gori

Napisao
Ocenite ovaj članak
(1 Glas)

Igra Game of CentreVille „preplavila“ društvene mreže

PR agencija Represent Communications Crna Gora organizovala je prvi Social Media Influencers Day u Podgorici. Za potrebe promocije svog klijenta CentreVille Hotel & Experiences, Represent je okupio „12 veličanstvenih“ – grupu uticajnijih Instagramera i Twitteraša, koji su proveli dan i noć u hotelu, izvještavajući pratioce o svojim utiscima o novoj zvijezdi podgoričkog ugostiteljstva. Iako je ovo prvi događaj ove vrste u Crnoj Gori i samim tim poseban, Represent je napravio dodatni iskorak. Postavili su pitanje: kako da se influenceri zaista i zabave, a ne samo prate protokol, dok blicevi sijevaju na sve strane?

Jedno poslijepodne i sjajan timski brainstroming, kako objavšavaju „reprezentativke“, izrodio je ideju Game of CentreVille. Riječ je o jedinstvenoj igri, sličnoj potrazi za blagom, tokom koje takmičari postavljaju fotografije na društvene mreže, kako bi što prije stigli do nagrade. Influenceri su, podijeljeni u grupe, tražili skrivene tragove po hotelu. Kada pronađu trag, dobijali su jasne instrukcije šta treba da objave na svojoj društvenoj mreži. Uz hashtag #gameofcentreville, Instagram i Twitter u Crnoj Gori bili su preplavljeni fotografijama soba i apartmana, umjetničkih djela, lounga, terase, recepcije hotela. Nakon svake objavljene fotografije, takmičari su u inbox dobijali poruku sa novim tragom. Samo tokom prva 24h objavljeno je preko 200 fotografija, live videa i Insta priča, u kojima je hotel promovisan. Krajnja destinacija igre bila je CentreVille tron – stolica antikvitet u hotelskom lobiju The Living Room Lounge&Dining.

Game of CentreVille inspirisana je knjigom i serijom Game of Thrones, pa su takmičarske grupe nosile imena porodica koje se bore za tron. CentreVille presto osvojila je ekipa House Stark. Sada nam preostaje da čekamo novu sezonu Igre prestola i saznamo da li je Game of CentreVille predskazala pobjednika.

Pročitano 3765 puta Poslednji put izmenjeno petak, 07 jul 2017 12:24

Ostavi komentar

Proverite da li ste uneli sve potrebne informacije gde je naznačeno (*). HTML kod nije dozvoljen.

BELGRADE
Knez Mihailova 1-3, 11000 Beograd
+381 11 71 52 500 , office@represent.rs
PODGORICA
Džordža Vašingtona 65, 81000 Podgorica
+382 20 234 446 , office@represent.co.me
BANJA LUKA
Sime Šolaje 1, 78000 Banja Luka
+387 51 962 854 , bojana.radic@represent.co.ba
SKOPLJE
English English Srpski Srpski