četvrtak, 11 januar 2018 12:40

Seminar prezentacijskih veština

Napisao
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Govori jasno i nosi znanje sa sobom!

NOVI TERMIN 02. MART 2018. GODINE!

Komunikacija je složen proces čiji uspeh nije zagarantovan. Način na koji komuniciramo ima dominantan uticaj na naš uspeh, time i na lični imidž i zatim na imidž organizacije u kojoj radimo. Utisak stvaramo na osnovu govora tela, načina govora i sadržaja govora. Kako onda ostaviti dobar utisak, govoriti na „istoj talasnoj dužini“ preneti razumljivo ključne poruke, biti uverljiv i vidljiv publici? Saznajte na otvorenom seminaru Prezentacijskih veština koji se održava 02. marta 2018. godine u organizaciji agencije Represent Communications.

Teme seminara:

I Blok

 • Poslovna komunikacija kao osnov identiteta i imidža organizacije
 • Prevazilaženje prepreka uspešnoj komunikaciji
 • Stilovi i tehnike poslovne komunikacije
 • Osnove poslovnog protokola
 • Priprema poslovne prezentacije

II Blok

 • Kreiranje poruke
 • Verbalna komunikacija
 • Govorničke veštine (vežbe disanja, artikulacije i dikcijske vežbe)
 • Paraverbalna komunikacija
 • Neverbalna komunikacija

Radionica (16.00 – 17.00)

Kome je seminar namenjen:

Ovaj jednodnevni seminar pomoći će vam da sagledate sve faktore koji utiču na to da sa sigurnošću možete da iznesete svaku prezentaciju i javni nastup. Daće vam korisne alate koji će vam pomoći da prenesete vaše ključne poruke upečatljivo i da strukturirate vaše prezentacije i javna izlaganja.

Trening je namenjen svima koji:

 • Imaju prilike da prezentuju na konferencijama
 • Brane svoje predloge pred grupom ljudi
 • Govore u javnosti
 • Onima koji žele da unaprede svoje tehnike i prezentacijske veštine

Predavači:

Nataša Ristić

Nataša RistićKao novinar, voditelj i urednik radila je na radiju i televiziji (RTS, BK, Prva TV, B92). Na polovini tridesetogodišnjeg staža u medijima odlučila da se posveti komunikacijama, pre svega odnosima sa javnošću državne i javne uprave. U oblasti „mekih veština“ (komunikacija, odnosi sa javnošću, javni nastup, prezentacija…) usavršavala se u zemlji i inostranstvu. Kao predavač Centra modernih veština, od 2000. godine održala više stotina predavanja i treninga komunikacijskih veština širom Srbije i u zemljama regiona. Sertifikovani je trener i konsultant organizacija kao što su UNICEF, OEBS, GIZ, Savet Evrope u Srbiji. Danas je na poziciji savetnika za komunikacije u kabinetu generalnog direktora jedne međunarodne kompanije.

 

 
Slavica Cicvarić Kostić

Slavica Cicvarić KostićVanredni profesor na Fakultetu organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu, na Katedri za marketing menadžment i odnose s javnošću. Autor je monografija iz oblasti brendiranja i komunikacija. Predavač je na seminarima i treninzima u oblasti komunikacija. Slavica je trener sertifikovan od strane Chartered Management Institute iz Velike Britanije, nivo 5/7. Kao predavač gostovala je na nekoliko univerziteta u Evropi. Radi kao konsultant iz oblasti odnosa s javnošću i marketinga za organizacije iz korporativnog i javnog sektora. Slavica je bila konsultant i Direktor za razvoj poslovanja u međunarodnoj konsultantskoj kompaniji za komunikacije Hauska&Partner International Communications. Radila je i na poziciji menadžera za odnose s javnošću u investicionoj kompaniji MPC Properties čiji je strateški partner bila kompanija Merrill Lynch. Član je Upravnog odbora Društva Srbije za odnose s javnošću, Srpskog udruženja za marketing – SEMA, kao i međunarodnih udruženja IPRA i EUPRERA.

Cena seminara

Cena seminara po učesniku je 24,600.00 dinara.

Više informacija putem telefona 011/7152-500 ili putem mejla Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.ions i Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Represent Communications, Knez Mihailova 1-3/II.

Pročitano 3204 puta Poslednji put izmenjeno petak, 12 januar 2018 15:14

Ostavi komentar

Proverite da li ste uneli sve potrebne informacije gde je naznačeno (*). HTML kod nije dozvoljen.

BELGRADE
Knez Mihailova 1-3, 11000 Beograd
+381 11 71 52 500 , office@represent.rs
PODGORICA
Džordža Vašingtona 65, 81000 Podgorica
+382 20 234 446 , office@represent.co.me
BANJA LUKA
Sime Šolaje 1, 78000 Banja Luka
+387 51 962 854 , bojana.radic@represent.co.ba
SKOPLJE
English English Srpski Srpski