Represent Media

Baka Prase više nije na tronu YouTube scene Balkana

Vesti - Jan 14, 2021

Baka Prase više nije najpopularniji YouTuber na Balkanu, sa trona ga je zbacio izvesni Omer Nadarević Omčo. Ovaj mladić je na toj platformi dostigao broj od čak dva miliona pratilaca.

Ko je Omčo?

Omer Nadarević rođen je 1985. godine u Bihaću. Komedijom je počeo da se bavi pre 20 godina, ali je prava zvezda postao tek kada je otvorio YouTube kanal 2009. godine. Svoj kanal opisuje kao “humor na krajiški način”. Omčo je pokrenuo i Fat TV, kanal za strano tržište na kojem ga prati 3.77 miliona ljudi. Ako pokušate da pretražite nešto više o njemu, naći ćete uglavnom šaljive intervjue.

Omča danas ukupno prati 5.77 miliona ljudi na YouTube-u.

Omčo je, prema dostupnim podacima za mesec dana imao neverovatnih 386 miliona pregleda, a za dve godine, koliko postoji, FatTV je skupio više od dve milijarde pregleda. Prema trenutno dostupnim i poznatim podacima i stanju tržišta na Youtube-u za ex-yu zemlje, on bi za mesec dana mogao da zaradi više od deset hiljada dolara.

Autor

Represent System

News Editor

Hajde da radimo zajedno

U Represent Communications gajimo strast prema briljantnim idejama i njihovom izvršenju, a sve to spajamo u prelepa iskustva