Represent Media

Direktor kompanije iz koje zaposleni ne odlaze ovog četvrtka će govoriti o digitalnoj transformaciji i komunikaciji

Vesti - Jul 22, 2019

Posle trećeg okupljanja “Summer get together” kada nam je iskusni Digital Media Manager Saša Stanković održao sjajno predavanje i naučio nas velikom broju stvari, za četvrtak 25. jul, spremili smo vam novo iznenađenje: Dejan Marković, diplomirani inženjer elektrotehnike i generalni direktor Schneider Electric za Srbiju i Crnu Goru govoriće na temu “Digitalna transformacija i komunikacija”.

Donacije, koje su i ovog puta “ulaznice” i garantuju vaše prisustvo uplaćuju se Matematičkoj gimnaziji na račun 160-364126-15. Dokaz o uplati pošaljite na mail marija.milicevic@represent.rs

Digitalna transformacija i komunikacija

Dejan će nam, između ostalog, otkriti kako je došlo do toga da je Schneider Electric kompanija iz koje zaposleni ne odlaze i koje alate koristi u motivaciji svojih timova.

Kao stručnjak u svojoj oblasti govoriće o tome koliko je dobra interna komunikacija važna i objasniti zašto je ona stub za dobro funkcionisanje kompanije.

 

Ko je Dejan Marković?

Dejan Marković je diplomirani elektrotehnički inženjer, rođen 1975. godine u Prištini. Karijeru je započeo kao pripravnik u Elektroprivredi Srbije. Nakon završenog stažiranja u Termoelektrani Kosova B, nastavio je svoj rad u JP Elektroistok Izgradnja, trenutno Elektromreža Srbija (EMS). Na samom početku svoje karijere učestvovao je u projektima iz oblasti obnove prenosne mreže i integracije najsavremenijih tehničko-tehnoloških rešenja u Elektroprivredi Srbije (EPS). Kasnije, kroz programe i projekte, finansirane od strane zemalja EU u oblasti energetike, imao je priliku da radi na kompleksnim projektima poboljšanja i razvoja elektro-distributivnog sistema, kao i povećanja poslovnih kapaciteta javnih preduzeća.

Od 2006. godine radi u kompaniji Schneider Electric, gde je vodio razne projekte, kako u Srbiji, tako i u Francuskoj. Nakon povratka iz Grenobla, preuzeo je upravljanje projektima u oblasti nafte i gasa, kao i proizvodnju električne energije u okviru poslovanja kompanije na teritoriji Srbije i Crne Gore. Od novembra 2010. godine, deo je rukovodstva kompanije, najpre kao menadžer za poslovanje sa stanovništvom, a od avgusta 2012. godine kao rukovodilac Odeljenja za energetiku.
Od februara 2016. nalazi se na poziciji generalnog direktora kompanije Schneider Electric za Srbiju i Crnu Goru.

Vrednosti kojima stremi su one koje nosi iz porodice: obrazovanje i konstantno unapređivanje veština, uporan rad, poštovanje i čast. Dejan veruje u moć napornog rada i neodustajanja, čak i u najtežim trenucima, jer rezultati dođu pre ili kasnije. Vodi se izrekom Tomas Edison koja glasi “Naša najveća slabost leži u odustajanju. Najsigurniji način da uspemo je da pokušamo samo još jednom”.

Kako smo se proveli na prethodnom druženju pogledajte u galeriji:

 

Pogledajte kako je bilo na otvaranju:

Autor

Represent System

News Editor

Hajde da radimo zajedno

U Represent Communications gajimo strast prema briljantnim idejama i njihovom izvršenju, a sve to spajamo u prelepa iskustva