Seminar prezentacijskih veština

 
 
Usluge
 
Usluge
 

Govori jasno i nosi znanje sa sobom!

Novi termin 02. mart 2018. godine!

Komunikacija je složen proces čiji uspeh nije zagarantovan. Način na koji komuniciramo ima dominantan uticaj na naš uspeh, time i na lični imidž i zatim na imidž organizacije u kojoj radimo. Utisak stvaramo na osnovu govora tela, načina govora i sadržaja govora. Kako onda ostaviti dobar utisak, govoriti na „istoj talasnoj dužini“ preneti razumljivo ključne poruke, biti uverljiv i vidljiv publici? Saznajte na otvorenom seminaru Prezentacijskih veština koji se održava 02. marta 2018. godine u organizaciji agencije Represent Communications.

Teme seminara:

I Blok

 • Poslovna komunikacija kao osnov identiteta i imidža organizacije
 • Prevazilaženje prepreka uspešnoj komunikaciji
 • Stilovi i tehnike poslovne komunikacije
 • Osnove poslovnog protokola
 • Priprema poslovne prezentacije

II Blok

 • Kreiranje poruke
 • Verbalna komunikacija
 • Govorničke veštine (vežbe disanja, artikulacije i dikcijske vežbe)
 • Paraverbalna komunikacija
 • Neverbalna komunikacija

Radionica (16.00 – 17.00)

Kome je seminar namenjen:

Ovaj jednodnevni seminar pomoći će vam da sagledate sve faktore koji utiču na to da sa sigurnošću možete da iznesete svaku prezentaciju i javni nastup. Daće vam korisne alate koji će vam pomoći da prenesete vaše ključne poruke upečatljivo i da strukturirate vaše prezentacije i javna izlaganja.

Trening je namenjen svima koji:

 • Imaju prilike da prezentuju na konferencijama
 • Brane svoje predloge pred grupom ljudi
 • Govore u javnosti
 • Onima koji žele da unaprede svoje tehnike i prezentacijske veštine

Predavači:

Nataša Ristić

Nataša RistićKao novinar, voditelj i urednik radila je na radiju i televiziji (RTS, BK, Prva TV, B92). Na polovini tridesetogodišnjeg staža u medijima odlučila da se posveti komunikacijama, pre svega odnosima sa javnošću državne i javne uprave. U oblasti „mekih veština“ (komunikacija, odnosi sa javnošću, javni nastup, prezentacija…) usavršavala se u zemlji i inostranstvu. Kao predavač Centra modernih veština, od 2000. godine održala više stotina predavanja i treninga komunikacijskih veština širom Srbije i u zemljama regiona. Sertifikovani je trener i konsultant organizacija kao što su UNICEF, OEBS, GIZ, Savet Evrope u Srbiji. Danas je na poziciji savetnika za komunikacije u kabinetu generalnog direktora jedne međunarodne kompanije.

 

 
Slavica Cicvarić Kostić

Slavica Cicvarić KostićVanredni profesor na Fakultetu organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu, na Katedri za marketing menadžment i odnose s javnošću. Autor je monografija iz oblasti brendiranja i komunikacija. Predavač je na seminarima i treninzima u oblasti komunikacija. Slavica je trener sertifikovan od strane Chartered Management Institute iz Velike Britanije, nivo 5/7. Kao predavač gostovala je na nekoliko univerziteta u Evropi. Radi kao konsultant iz oblasti odnosa s javnošću i marketinga za organizacije iz korporativnog i javnog sektora. Slavica je bila konsultant i Direktor za razvoj poslovanja u međunarodnoj konsultantskoj kompaniji za komunikacije Hauska&Partner International Communications. Radila je i na poziciji menadžera za odnose s javnošću u investicionoj kompaniji MPC Properties čiji je strateški partner bila kompanija Merrill Lynch. Član je Upravnog odbora Društva Srbije za odnose s javnošću, Srpskog udruženja za marketing – SEMA, kao i međunarodnih udruženja IPRA i EUPRERA.

Cena seminara

Cena seminara po učesniku je 24,600.00 dinara.

Više informacija putem telefona 011/7152-500 ili putem mejla Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.ions i Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Represent Communications, Knez Mihailova 1-3/II.

 
 
Usluge
 
Usluge
 

Za prijavu na Seminar prezentacijskih veština popunite formular.
Please type your full name.
Please type your full name.
Invalid email address.
Invalid Input
Captcha Refresh Invalid Input

BELGRADE
Knez Mihailova 1-3, 11000 Beograd
+381 11 71 52 500 , office@represent.rs
PODGORICA
Džordža Vašingtona 65, 81000 Podgorica
+382 20 234 446 , office@represent.co.me
BANJA LUKA
Sime Šolaje 1, 78000 Banja Luka
+387 51 962 854 , bojana.radic@represent.co.ba
SKOPLJE
English English Srpski Srpski