Represent Media

Kako napraviti fotografiju od hiljadu lajkova i još mnogo toga na Summer get together

Vesti - Jul 29, 2019

Velika letnja humanitarna akcija Represent Communicationsa se nastavlja – do kraja leta očekuju vas brojna iznenađenja, a ovo su samo naredne tri radionice:

Ako želite da naučite kako da napravite što bolju fotografiju bez korišćenja profesionalne opreme, koliko je važno svetlo, okruženje i sam način “poziranja”, sve odgovore i još mnogo korisnih informacija ćete dobiti od fotografkinje Marije Zdravković.

Naredna radionica rezervisana je za pozorišnog reditelja Vojkana Arsića, koji će da ti veoma zanimljive odgovore na pitanje “Šta se desi kada pozorište staviš u kutiju?”.

Influenserka Minja Cvetković govoriće 15. avgusta o tome kako je posao influensera neizvestan i otkriće zašto to ne možete da radite celog života, kao i šta je ona smislila po tom pitanju…

Ovo je samo delić poslastica koje vam pripremamo, a svake nedelje će se donacije uplaćivati na drugi račun – onaj koji odaberu sami predavači.

Marija Zdravković, poznatija kao @shootwithkitty ovog četvrtka otkriće tajne dobre fotografije, kako napraviti kvalitetan kontent i kako na najbolji način predstaviti slikom sadržaj koji želite.

Marija je odlučila da ovog četvrtka ulaznica bude donacija “Za Stefu” – dečaka koji još nema pune dve godine, a već se lavovski bori sa opakom bolešću. Stefan Gončin iz Rume rođen je 11.12.2017. godine kao zdravo dete.

Sa navršenih devet meseci iznenada su počeli da mu se dešavaju epi napadi, koji nisu mnogo toga otkrivali. Roditelji su se obratili izabranom lekaru, a on ih je uputio na Institut za decu i omladinu u Novom Sadu. Tamo mu je dijagnostifikovana retka bolest – Tuberoskleroza mozga.

Kako je Stefanovo stanje počelo da se pogoršava, dečiji neurolog koji vodi njegov slučaj ga upućuje u Rusiju radi intervencije matičnim ćelijama. Stefan je iz dana u dan motorički sve nesposobniji, nema inicijativu kao svako dete da sam uzima predmete, ne hvata loptu, a njegovo raspoloženje je podložno čestim promenama. Za Stefino lečenje matičnim ćelijama u Rusiji je neophodno mnogo novca – i do 150.000€.

Zato, dođite u četvrtak na našu radionicu, prikupite pregršt zanimljivih informacija i pomozite da malenom Stefi vratimo osmeh na lice. Uplate donacija “za Stefu” vrše se na račun: 160-547444-51, a dokaz o uplati pošaljite na marija.milicevic@represent.rs.

Vidimo se u četvrtak!

Autor

Represent System

News Editor

Hajde da radimo zajedno

U Represent Communications gajimo strast prema briljantnim idejama i njihovom izvršenju, a sve to spajamo u prelepa iskustva