Represent Media

Kako osmisliti SEO strategiju koja će da obeleži 2020. godinu?

Vesti - Feb 14, 2020

Večito pitanje “kako da postavim SEO strategiju koja radi posao”, nikada neće dobiti konkretan odgovor. Ipak, vodeći svetski stručnjaci probali su da pdgovore na ovo pitanje za sajt searchengineland. Poenta jest da  ne postoji konkretan i uopšten savet, ali da je Google My Business jedina prava polazna tačka.

Ideja je da u 2020. godini prestanemo da izvodimo “eksperimente”, već da razvijemo dobru strategiju i da krenemo u njenu realizaciju. Oko ove četiri stvari, vodeći SEO stručnjaci sveta su se složili:

    1. Pomozite klijentima da vode bolju kompaniju. Izradite pravu strategiju za klijenta. Najteže je da pomognemo klijentu da pronađe i zadrži svoje kupce/korisnike. Budite sigurni da napori koje ulažete u rad sa klijentom zaista daju rezultate i doprinose boljitku njegovog poslovanja. Fokusirajte se na Google search – proučite kako Google vidi biznis vašeg klijenta, pa njegov sajt/profil/prezentaciju apdejtujte i prilagodite tako da bude što vidljivija.
    2. Lista neželjene pošte. Sredite svoje mejling liste, izborite se protiv sve neželjene pošte. Redovno vršite reviziju za pojavu novih neželjenih adresa i prijavljujte ih.
    3. Fokus na Web sajtove. Manji brendovi nisu svesni koliko je dobra prezentacija na webu važna – zato uložite u to.
    4. Search optimizacija. Pre lansiranja testirajte celu stvar. Dobar search i prikaz jednako su važni kao i kvalitetan content koji prodaje celu stvar/proizvod.

Autor

Represent System

News Editor

Hajde da radimo zajedno

U Represent Communications gajimo strast prema briljantnim idejama i njihovom izvršenju, a sve to spajamo u prelepa iskustva