Represent Media

Kraljica prati trendove: Traži se osoba za unapređenje komunikacije

Vesti - Feb 02, 2021

Na zvaničnom sajtu Bekingemske palate povremeno se objavljuju i otvorene pozicije za poslove u skladu sa potrebama kraljevske porodice. Posebno je interesantno što se prema najnovijem osvežavanju otvorenih pozicija može zaključiti da kraljica itekako prati trendove: regrutuje „pomoćnika za komunikaciju sa višim zaposlenima“ u svojoj glavnoj rezidenciji, Bekingemskoj palati.

Oglas za posao objavila je kraljevska porodica, objašnjavajući da će uspešni kandidat biti „vodeći u razvoju našeg spoljnog prisustva na mreži i društvenim mrežama“.

Osoba će prema ugledu na zvanične naloge kraljevske porodice imati zadatak da kreira postove i video zapise za zaposlene u okviru interne mreže palate, kako bi svi bili u toku sa najnovijim dešavanjima u kraljevskoj rezidenciji.

– Svakodnevno ćete upravljati našim socijalnim intranetom. Koordiniraćete vesti, izvoriti i pisati sadržaj, pomagati uredničkom timu i biti tehnički potkovani – samo je jedna od stavki koje pojašnjavaju otvorenu poziciju.

Kandidati takođe moraju da budu visoko obrazovani, digitalno pismeni, da imaju osećaj za kreativnost i smisla za dizajn, ali da budu i analitički orijentisani, a kreativno pisanje je još jedan bonus.

Sve ovo zbog činjenice da 1.200 zaposlenih u palati bude i dalje povezano i u toku sa dešavanjima, jer trenutno svi rade “na daljinu” usled pandemije.

Nije poznato da li će angažovani kandidat živeti u Buckinghamskoj palati ili raditi od kuće. Ponuđena plata je 27.000 funti godišnje, plus beneficije, mada veliki broj ljudi smatra da je rad za Njeno Visočanstvo samo po sebi benefit.

Za slučaj da ste zainteresovani, ili da iz radoznalosti želite da vidite o čemu se radi, pogledajte OVDE.

Autor

Represent System

News Editor

Hajde da radimo zajedno

U Represent Communications gajimo strast prema briljantnim idejama i njihovom izvršenju, a sve to spajamo u prelepa iskustva