Represent Media

LSPR upis XXX LSPR generacije u toku

Vesti - Apr 16, 2021

Program počinje 24. aprila i traje do 29.maja 2021.godine. LSPR je jedini licencirani program za odnose s javnošću u regionu koji je istovremeno priznat od strane ITOL-a (Institute of Training and Occupational Learning), NUJ-a (The National Union of Journalists) i CPD-a (Continuing Professional Development). Izvodi se po istoj metodologiji u Beogradu kao i u Londonu.

Petonedeljni program osmišljen je tako da se polaznici upoznaju sa svim važnim segmentima odnosa s javnošću. LSPR program fokusiran je na kreiranje komunikacijskih kampanja, upravljanje brendom, prevazilaženju i smanjivanju kriza i rizika u poslovanju, saradnji sa medijima, pripremi i pisanju kreativnih materijala za različite vrste medija, reputaciji,internoj komunikaciji , komunikaciji sa stejkholderima, pripremi za nastup u medijima i kreiranju strategija.

Priznati stručnjaci iz oblasti komunikacija iz kompanija, agencija i medija podeliće sa učesnicima svoja iskustva i pružiti im priliku da se i sami oprobaju u rešavanju komunikacijskih izazova. Cilj LSPR škole je  razumljiv pristup  u strateškoj komunikaciji kojom se može unaprediti poslovanje i reputacija kompanije ili brenda.

Pročitajte u dokumentu koji smo spremili za vas šta naši predavači kažu o uticaju Covida na PR industriju, o  kojem ćemo govoriti i tokom programa.

Preuzmite PDF dokument: LSPR predavači odgovaraju

Autor

Represent System

News Editor

Hajde da radimo zajedno

U Represent Communications gajimo strast prema briljantnim idejama i njihovom izvršenju, a sve to spajamo u prelepa iskustva