Makedonija

Sve češći zahtevi klijenata za agencijom koja iz jednog centra može servisirati klijente na više tržišta doveli su do toga da pokrenemo poslovanje i u Makedoniji.

Prisustvo na regionalnim trzistima uverilo nas je u zrelost klijenata i spremnost za nove usluge, te smo trziste Makedonije videli kao izuzetno perspektivno i zainteresovano za dalji razvoj na polju komunikacija. Upoznali smo veliki broj kompanija koje prate trendove i voleli bi da aktivnije budu prisutni kako u tradicionalnim medijima, tako i na novim kanalima.

Svim klijentima pružamo usluge kroz naš regionalni tim koji izuzetno dobro poznaje lokalne prilike i medije. Za razvoj naseg poslovanja u Makedoniji zaduzena je Natasa Bozinovska Mirkova koja posedjuje vishegodishnje iskustvo u oblasti digital marketinga i SEO.

Natasha je rodjena u Skopju, a svoj fakultet je zavrshila 2004 godine na Britanskom Univerzitetu "University of Sheffield" u Solunu, otsek Marketing. U svetu digital marketinga radi od 2005 godine, a svoje profesionalno iskustvo nadogradjuje sa konferencijama i obukama kao sto su predavanja Google University-a.

Poslovanje u Makediniji nadgleda Jelena Mikic, regionalna direktorka agencije Represent Communications.

 
 
Usluge

 • januar 25, 2018 Šta ima novo kod nas Represent Communications

  Marketing 365 intervju

  Na prvom makedonskom portalu za marketing i PR industriju, marketing365, objavljen je intervju sa Jelenom Mikić, regionalnom direktorkom naše agencije i Natašom Božinovski Mirkovom, specijalistkinjom za digitalni marketing koja je zadužena za razvoj poslovanja makedonske agencije Represent Communications. Zbog velike čitanosti, ovaj intervju vam prenosimo u celosti i na srpskom jeziku.
 • decembar 20, 2017 Šta ima novo kod nas Represent Communications

  12 JELKI – 12 MEDIJSKIH PRICA

  Skopje city mall je uz podrsku 12 medija iz cele Makedonije pokrenuto akciju 12 jelki – 12 medijskih prica. Od 18.12. do 04.01. posetioci Skopje City Mall-a prikupljace poklone za 12 socijalno ugrozenih porodica iz cele Makedonije, koje ce im uruciti za Bozic. Akciju su pomogli sledeci mediji: TV 21, Zenski magazin, Faktor, A1on, Sakam da kazam, Telma TV, Mak moda veb, E magazine veb, Reborn,…
 • decembar 20, 2017 Šta ima novo kod nas Represent Communications

  Takmičenje srednjoškolaca iz cele Makedonije u kreiranju dobrih ideja I biznis planova!

  Junior Achievement je uz podršku USAIDa u Skoplju održao prvo takmičenje pod nazivom “Kamp invoacija” (Inovativen Kamp). 23 timova koje su činili srednješkolci iz cele Makedonije imali su samo pet sati da razviju ideju i biznis plan za porjekat u oblasti energetske efikanosti. Najbolji tim predstavio je u večernjim časovima svoj projekat – aplikaciju koja meri efikasnost različitih uređaja i time…
 • avgust 04, 2017 Šta ima novo kod nas Represent Communications

  Represent Communications otvorio kancelarije u Makedoniji

  Represent Communications Skoplje danas je zvanično počeo sa radom kao četvrta agencija u okviru Represent Systema na tržistu regiona.

 
Usluge
 

www.represent.mk

+389 2 3114 888
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

BELGRADE
Knez Mihailova 1-3, 11000 Beograd
+381 11 71 52 500 , office@represent.rs
PODGORICA
Džordža Vašingtona 65, 81000 Podgorica
+382 20 234 446 , office@represent.co.me
BANJA LUKA
Sime Šolaje 1, 78000 Banja Luka
+387 51 962 854 , bojana.radic@represent.co.ba
SKOPLJE
English English Srpski Srpski