Represent Media

NAJKOLEGA: Marija Nikolić, Media Advisor, Represent Communications

Vesti - Jan 15, 2021

BizLife ima rubriku “Najkolega”, a naša koleginica Marija Nikolić odabrana je ispred agencije za ovu laskavu titulu. Tekst sa BizLife-a prenosimo u celosti:

Marija Nikolić je sinonim za šarm i druželjubivost. Ona zna koliko se trud i rad isplate, a to je samo delić priče zašto su je zaposleni agencije Represent Communications izabrali za najkoleginicu.

„Marija je naš Media Advisor i svako će vam potvrditi da niko ne poznaje medije tako dobro kao ona. Pomislili biste da ima natprirodne moći, a zaista je posebna i nadarena, prava inspiracija! U duši je novinar i uvek će naći način da dođe do prave informacije i traženog kontakta, nekad i za manje od jednog minuta! Ako se usudite da klonete i da kažete da nešto ne može, ona će vas podsetiti da, prosto, mora i da je nebo granica. Tu je da nas ohrabri, ume da nas nasmeje i za kolege uvek ima neku zanimljivu priču i dogodovštinu.

Stručnjak je za turizam i uvek ima odlične preporuke za destinacije i hotele. Ove godine nije putovala koliko je želela, ali sigurni smo da već planira sledeću avanturu. Navikli smo da nam ulepša dan sjajnim fotografijama i želimo joj da obiđe ceo svet.

Njen vedri duh nam je ove godine dosta pomogao da održimo dobro raspoloženje. Ona je ikona stila u našoj agenciji i idealan partner za šoping, tako da smo svim onim danima kada smo mogli da radimo iz kancelarija jedva čekali da vidimo novu savršenu odevnu kombinaciju, koju pogotovo krase čizme, koje niko ne može da iznese kao naša Marija.

Stalno nam pokazuje koliko je važno da nađemo prave reči, da imamo odličan argument i da pokažemo podršku. Srećni smo što baš sa Marijom delimo uspehe, ideje i postignuća i svima želimo jednu ovakvu koleginicu.”

najkolega represent

Izvor: BIZlife

Foto: Represent

Autor

Represent System

News Editor

Hajde da radimo zajedno

U Represent Communications gajimo strast prema briljantnim idejama i njihovom izvršenju, a sve to spajamo u prelepa iskustva