Represent Media

Naša koleginica Dijana Stevanović dobitnica nagrade NAJ ŽENA

Vesti - Apr 21, 2022

Sinoć su u organizaciji redakcije časopisa Blic Žena dodeljene nagrade za Naj ženu Blic Žene 2021. godine.
Neizmerno smo ponosni na našu koleginicu Dijanu Stevanović koja je dobila ovu nagradu i koja je, zajedno sa Nepobedivima, dočekana gromoglasnim aplauzom.
Dijana je članica udruženja Ženskog centra „Milica“ koje je osnovano radi unapređenja kvaliteta zdravlja žena koje su pobedile rak dojke i rak grlića materice.

Naša agencija Represent Communications imala je tu čast da za ovo udruženje realizuje projekat „Ruke su nam vezane“. Tom prilikom smo ovoj važnoj temi obezbedili značajan medijski prostor i u sklopu Belgrade Fashion Week-a, kroz gerila akciju, ukazali na činjenicu da svaka osma žena u Srbiji oboli od karcinoma dojke i skrenuli pažnju na to da je mnogim ženama nedostupna savremena terapija. Ova akcija realizovana je uz podršku projekta „Jači od straha“ našeg klijenta Roche, koji je osmislila upravo Dijana Stevanović.

Ponosna sam što sam deo projekta Jači od straha, čiji sam idejni tvorac i koji smatram svojim od njegovog nastajanja do danas. Život je namestio da sam osmišljavajući projekat i sama dobila dijagnozu kancera dojke. Susret sa samom bolešću nikako nije lak, ali meni je doneo nove poglede i saznanja. Upoznala sam divne, hrabre žene iz udruženja pacijenata, predivne i požrtvovane doktore koji su mi spasili život. Naučila sam da je svaki novi dan dar, da budem zahvalna svakog novog jutra, da je život zapravo prepun malih, lepih trenutaka koje često uzimamo zdravo za gotovo i tek kada ih nema osetimo koliko su zapravo veliki. Kada svaki dan počinje na Institutu za onkologiju i radiologiju, složićete se, da to i nije baš neki dan koji obećava, ali ja sam i takav svaki volela. Zajedno sa svojom porodicom i ženama iz udruženja radim i radiću na tome da se podigne svest o prevenciji kancera dojke. Zajedno sa drugim ženama koje su hrabro pobedile ovu bolest, dobila sam specijalnu nagradu Naj žene Blic Žene, koja mi baš sada, nakon jednog teškog perioda, znači mnogo. I ponovo ću reći, ako jednoj ženi budem inspiracija da nastavi svoju borbu ili da ode na pregled, mnogo će mi značiti“, naglašava Dijana, koja je deo naše agencije više od dve godine.

Ovom prilikom čestitamo Dijani na značajnoj nagradi i još jednom ističemo koliko smo ponosni što je jedan takav borac i snažna žena deo našeg tima.

Autor

Represent System

News Editor

Hajde da radimo zajedno

U Represent Communications gajimo strast prema briljantnim idejama i njihovom izvršenju, a sve to spajamo u prelepa iskustva