Karijera

Copywriter

Pozicija podrazumeva kreaciju relevantih brend ideja i nesvakidašnjih kreativnih kampanja, kao i pisanje reklamnih poruka za najrazličitije medije na dnevnom nivou.

Ukoliko imaš najmanje godinu dana agencijskog iskustva, kreativni talent za pomeranje granica komunikacije brendova, snalaziš se i u digitalnom ali i svim ostalim kanalima oglašavanja, pišeš nadahnute kopije, gajiš strast prema oglašavanju i velikim idejama, spreman si da radiš u okviru agencijskog tima, ti si naš idealan kandidat.

Pridružićeš se beogradskom content studiju agencije Represent Communications koji broji više od 20 članova i radi sa više od 40 različitih klijenata u sferi video produkcije, digitalnog, content i integrisanog marketinga.

Od tebe se očekuje osmišljavanje i prezentovanje ideja i koncepata, pisanje scenarija, slogana i kopija koji nose brend značenje, prenose željenu poruku i izazivaju emotivnu reakciju ciljne grupe.

Neophodno je vrhunsko poznavanje MS Office paketa, srpskog i engleskog jezika, razumevanje različitih kanala komunikacije i konceptualno razmišljanje.

Od nas dobijaš mentorstvo, saradnju sa profesionalcima iz raznih disciplina, iskustvo rada na vrhunskim kreativnim kampanjama, harmoničan tim i fer uslove.

Svoju radnu biografiju i portfolio pošalji na office@represent.co.rs najkasnije do 20.08.2021.

Konkuriši