Represent Media

Radujemo se izazovima već 20 godina

Vesti - Apr 05, 2022

Naša agencija Represent Communications, jedna od najvećih i vodećih agencija za integrisane komunikacije, proslavila je svoj jubilarni 20. rođendan. Tokom dve decenije uspešnog poslovanja, nije nam nedostajalo izazova, koje smo timski prevazilazili, a koji su nam pomogli da se pozicioniramo kao lideri u svetu komunikacija.

PRvih 20 godina poslovanja proslavili smo u novom, proširenom prostoru, u dodatnih 285 kvadrata, što je i sam pokazatelj koliko smo porasli od 5. aprila 2002. godine do danas, kada brojimo blizu 80 zaposlenih samo u Beogradu. Servisiramo više od 40 stalnih klijenata iz različitih industrija, a sa nekima od njih saradnja datira još od našeg osnivanja na šta smo posebno ponosni. Naš portfolio od prvog dana ispisuju imena velikih kompanija kao što su Coca–Cola, Strauss Adriatic, Philip Morris, ali su nam tokom godina poverenje pružile i mnoge internacionalne i domaće kompanije i brendovi, kao i novi start up-ovi poslednjih godina“, ponosno ističe Tamara Jokanović, generalna direktorka Represent Communications-a.

Represent Communications svoje početke zabeležio je kao jedna od prvih PR agencija na prostorima bivše Jugoslavije. Od klasične PR agencije, danas smo agencija za integrisane komunikacije koja u svom sastavu ima sopstvenu video produkciju, odeljenje digital i performance marketinga, kreativu, kao i sve dosadašnje PR i BTL usluge koje konstantno razvijamo i unapređujemo. Takođe, tokom godina otvorene su kancelarije u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj i Makedoniji, kao i sopstvena medijska kuća i portal BizLife, platforma za analitiku sadržaja na internetu Digital Element i poslovna jedinica posvećena edukaciji Represent Academy, koje sve zajedno čine Represent System.

Represent Communications u svom razvoju i poslovanju veliku podršku i zahvalnost duguje svim svojim zaposlenima, klijentima, medijima, prijateljima, poslovnim partnerima, podizvođačima, koji su obeležili svaki proces razvoja i poslovanja agencije.

 

Autor

Represent System

News Editor

Hajde da radimo zajedno

U Represent Communications gajimo strast prema briljantnim idejama i njihovom izvršenju, a sve to spajamo u prelepa iskustva