Represent Media

Represent Academy počela sa radom: #znanjejeuvekumodi

Vesti - Jan 25, 2021

Represent Academy je nova poslovna jedinica u okviru Represent Systema, koja će se isključivo baviti edukacijom u oblasti integrisanih komunikacija na teritoriji Zapadnog Balkana. Stručnjaci iz vodeće regionalne grupacije za integrisane komunikacije već 17 godina sprovode razne edukativne programe. Represent Academy u prvu godinu postojanja ulazi sa ambicioznim kalendarom dobro poznatih, ali i novih proizvoda. Kombinacija treninga javnog nastupa, Londonske škole za odnose sa javnošću koja upisuje 30. generaciju u aprilu sa novim formama poput Seminara na temu ličnog brendiranja ili Digitalne transformacije je odgovor na stalnu potrebu za učenjem, kao pokretačkom snagom iza svakog uspeha.

Oduvek sam verovao da su za uspeh presudne tr stvari: znanje, vizija i hrabrost. Sve nas, „pionire“ u našim industrijama određuju inovativnost, stalni razvoj i i koliko širimo preduzetnički duh na svim nivoima. Imam puno poverenje u razvoj Represent Academy i u to da će naš tim uspešno odgovoriti na sve izazove i potrebe obuke, razvoja kadrova i komunikacijskih veština timova pojedinaca. – kaže dr Borislav Miljanović, CEO Represent System-a.

Cilj Represent Academy je da pomogne svojim klijentima da uspešno savladaju komunikacijske izazove sadašnjosti, ali i one koje donosi budućnost sa samopouzdanjem i kompetentnošću. Programi, škole, seminari i master classovi  okupljaju talentovane  rukovodioce, PR, content i digital menadžere, ali i druge menadžment profile, kako bi unapredili veštine kroz dinamičan rad sa iskusnim predavačima.

Jelena Mikić, direktorka Represent Academy

Foto: Represent Academy

Represent Academy će voditi Jelena Mikić, dosadašnja regionalna direktorka i direktorka razvoja Represent Systema.

Verujemo u znanje i moć stalnog učenja i usavršavanja. Potrebna je hrabrost da se uputimo u nove poduhvate, posebno u ovim „novim“ vremenima, ali dokaz da smo do sada bili na dobrom putu upravo je dolazila od uspešne saradnje sa našim klijentima tokom niza godina. Naravno, za nas ostaje, možda i najdraži zadatak, a to je edukacija budućih komunikacijskih stručnjaka u našem regionu. – istakla je Jelena Mikić.

Represent Academy planira da nastavi i sa svojim, sad već prepoznatim humanitarnim akcijama Summer Get Together i Xmas Get Toghether, uvereni da znanje treba deliti i iskoristiti kako za nove uspehe, tako i u cilju podrške onima kojima je to potrebno. Jer, #znanjejeuvekumodi.

Autor

Represent System

News Editor

Hajde da radimo zajedno

U Represent Communications gajimo strast prema briljantnim idejama i njihovom izvršenju, a sve to spajamo u prelepa iskustva