Represent Media

Represent Communications Beograd i Sarajevo dobitnici dve bronze i srebra na međunarodnoj dodeli nagrada the!Award

Vesti - May 31, 2022

Represent Communications u Beogradu i Sarajevu osvojili su tri nagrade na drugoj međunarodnoj dodeli nagrada pod nazivom the!award, u organizaciji Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ). Za najbolje komunikacijske projekte u prethodnoj godini Represent Communications sa svojim timovima u Sarajevu i Beogradu osvojio je srebro i dve bronze.

U kategoriji za društveno odgovorno poslovanje, u kojoj nije biilo dodeljeno zlato, srebro je osvojila kampanja „Superheroji maske nose ispod očiju” kompanije Hemofarm BiH i agencije Represent Communications Sarajevo i Red Box.
U istoj kategoriji, agencija Represent Communications Beograd osvojila je bronzu za CSR kampanju „Svaki komentar se računa“ za Recan Serbia. Represent Communications Beograd dobio je još jednu bronzu u kategoriji za odnose s javnošću za mala i srednja preduzeća. Projekat „First 3D printed house” za Eco Natura predstavlja prvu štampanu kuću u istočnoj Evropi.

U finalnoj večeri the!award stručni žiri je dodelio 16 nagrada u 6 kategorija, a radove je ocenjivalo 12 komunikacijskih stručnjaka iz celog regiona.

Hrvatska udruga za odnose sa javnošću osnovana je 1994.godine i predstavlja udruženje koje okuplja velike stručnjake u odnosima sa javnošću i druge komunikacijske stručnjake sa ciljem edukacije, stručnog usavršavanja i informisanja svih članova, a radi unapređenja standarda u oblasti odnosa sa javnošću.

Autor

Represent System

News Editor

Hajde da radimo zajedno

U Represent Communications gajimo strast prema briljantnim idejama i njihovom izvršenju, a sve to spajamo u prelepa iskustva