Represent Media

Represent Communications proglašena za “People First” kompaniju!

Vesti - Dec 23, 2021

Represent Communications svrstana je u top deset kompanija Heartcount aplikacije i nagrađena People First Company žigom kao jedna od deset najuspešnijih kompanija koja koristeći podatke dodatno podstiče kulturu otvorenog razgovora i pravovremenog i otvorenog feedback-a i dodatno ulaže napore kako bi brigu o ljudima podigla na još viši nivo.

Novi uslovi rada izazvani pandemijom Covid-19 uticali su na bliskost i pripadnost, dobili smo dosta novih zaposlenih, tim se proširio u trenutku kada smo radili od kuće i svi ovi faktori su nas dodatno podstakli da se zainteresujemo za alat koji bi nam pomogao po pitanju motivacije zaposlenih i komunikacije. Nakon ispitivanja zadovoljstva zaposlenih, odlučili smo da uvedemo Heartcount aplikaciju koja nam je pomogla da izrazimo svoja mišljenja i osećanja i da pre svega vratimo osećaj zajednice.

Ovo je još jedna potvrda da i u ovim izazovnim vremenima negujemo transparentnost i da su upravo ljudi ti koji čine jednu kompaniju.

Heartcount je alat koji pomoću podataka pomaže timovima i organizacijama da izgrade bolju kulturu, unaprede atmosferu i „izmere“ sreću na poslu.

Autor

Represent System

News Editor

Hajde da radimo zajedno

U Represent Communications gajimo strast prema briljantnim idejama i njihovom izvršenju, a sve to spajamo u prelepa iskustva