Represent Media

Summer get together: Mia Popić “zadala domaći” budućim predavačima, a evo šta nas čeka ovog četvrtka

Vesti - Jul 08, 2019

Mia Popić, diplomirana psihološkinja i REBT psihoterapeutkinja, otvorila je prvi “Summer get together”, 4. jula predavanjem na temu “Koristite li emocije u poslu i zašto da?”. Njen dolazak izazvao je veliko interesovanje, pa su prostorije Represent Communications-a za dlaku mogle da postanu tesne za sve one koji su želeli da slušaju Miino izlaganje.

Uz koktekle, opuštajuću muziku i prijatan razgovor, mnogo smo naučili, a Mia nas je navela na duboko razmišljanje. O ovom druženju prisutni su imali samo reči hvale:

“Prijatno okruzenje, praktične informacije primenjive na različite aspekte u privatnom i profesionalnom životu. Možda malo previše tema za kratko vreme” – Đorđe Stojić, Account Director.

“Što se samog predavanja tiče, volim da čitam o psihologiji i emotivnoj inteligenciji, tako da mi je uglavnom sve već bilo poznato o čemu je Mia pričala. Sjajan je predavač, odlično drži pažnju i ume da animira slušaoce. Ispijanje koktela i sedenje na kaučima i tabureima je uticalo da atmosfera od starta bude jako opuštena – toliko je bilo prijatno da sam se čak uključila u diskusiju, a inače nikad nikad to ne radim. Došli su klijenti koje vodim i devojke su bile oduševljene Miinim predavanjem! Odmah su me pitale koje je sledeće predavanje koje će se održati i rekle su da ne propuštaju “Summer get together” ni sledeće nedelje. Ostala sam sa njima još sat vremena nakon predavanja da diskutujemo o temama koje je Mia pominjala u svom izlaganju. Zaista je bilo prelepo, a na ovom događaju sam se i više zbližila s klijentima jer do sada nismo imali priliku da se družimo u jednoj neformalnoj atmosferi” – Anđela Vitorović, Digital Account Assistant.

“Zanimljiva intereakcija koja trazi sopstveno preispitivanje”Marija Nikolić, Media Advisor.

“Mnoštvo njenih izjava zvučalo je kao „poziv na buđenje”, jer nam je ukazala na mnoge greške koje pravimo u vezi sa sobom. Smatramo se mnogo gorima nego što jesmo nakon samo jedne greške ili neuspeha, a to nije ono što nas određuje – to je moj najjači utisak. To nam je objasnila na primeru igrice sa plusevima (vrline, uspesi) i minusima (mane, neuspesi) u velikom krugu koji smo u stvari mi sami, poenta je da imamo mnogo i jednih i drugih, ali da nećemo odrediti ceo krug samo na osnovu jednog plusa ili minusa. Dosta korisnih saveta sam čula koje ću sigurno iskoristiti u budućnosti, jer su primenjivi na svakodnevnom nivou” – Kristina Maksimović, Account Assistant.

Posetioci su uplaćivali donacije za fondaciju “Almagi” i time pomogli mladim matematičarima. Represent Communications ne staje sa iznenađenjima, pa tako i ovog četvrtka nastavljamo ovu sjajnu humanitarnu letnju akciju: u našim prostorijama ugostićemo Branka Stojanovića, međunarodnog i pragamatičnog networkera sa izraženom radnom etikom i komunikacijskim veštinama.

Branko poseduje iskustvo duže od 14 godina kao business developer u radu sa međunarodnim klijentima kroz svoj sadašnji posao u njujorškoj digitalnoj advertajzing agenciji DesignRush, zatim u Saturizedu, a pre toga kao regionalni menadžer za jugoistočnu Evropu u britanskoj izdavačkoj kući Cambridge University Press i projektni koordinator u British Councilu.

Branko želi da posetioci svoje prisustvo obezbede uplatom donacije za NURDOR, fonadicija koja olakšava živote deci oboleloj od raka.

Tokom priče na temu “Kulturološke razlike – da li i koliko utiču na poslovanje?”, obradiće i  koliko uspešno koristite engleski ili bilo koji drugi strani jezik kao sredstvo komunikacije sa vašim inostranim partnerima, da li kroz svoj jezik u komukaciji projektujete i svoju poslovnu/nacionalnu kulturu ili se prilagođavate partneru, koliko zapravo razumete poslovnu praksu i kulturu svog partnera, koliko su vaše profesionalne navike i praksa različite od vaših inostranih partnera, kako ostvariti kvalitetan profesionalan odnos sa inostranim partnerima koje ne vidite već sa njima komunicirate isključivo putem interneta?

Osigurajte svoje prisustvo uplatom donacije za NURDOR, na račun 170-30010715000-82 i skeniranu uplatnicu kao garanciju za prisustvo na druženju u četvrtak u 17h u prostorijama Represent Communicationsa, u Knez Mihailovoj 1-3, pošaljite na mejl marija.milicevic@represent.rs.

Autor

Represent System

News Editor

Hajde da radimo zajedno

U Represent Communications gajimo strast prema briljantnim idejama i njihovom izvršenju, a sve to spajamo u prelepa iskustva