Remote work communications

O programu

Trenutna Covid-19 kriza primorala je većinu organizacija da prilagode način poslovanja i svojim zaposlenima omogući rad od kuće. Rad od kuće ima i prednosti i nedostatke, a svaki pojedinac će verovatno drugačije reagovati. Naš  praktični kurs  koji vode Jovana Zelić, Communication Expert  uTelenoru i Predrag  Žunić, psiholog i konsultant za ljudske resurse fokusiraće se na to kako podržati zaposlene i motivisati ih da rade na daljinu,kako podstaći timsku saradnju, očuvati mentalno zdravlje i produktivnost danas.Tokom interaktivnog predavanja govorićemo o vašim izazovima i pokrenućemo i diskusju o tome da li post koronska kriza može uticati na organizacione kulture.

Teme o kojima ćemo govoriti:

Kako su se poverenje, povezanost i korporativna kultura pretvorili izazove u mogućnosti, i da li su?
Tehnologija koja se brzo razvija: kako prevazići izazove i kako se brzo prilagoditi i organizovati online događaje za internu javnost?
Kako obezbediti relevantan sadržaj i efikasnu distrbuciju koja pokreće zaposlene?
Kako možete stvoriti empatičnu i autentičnu razmenu poruka? Kako prilagoditi jezik, ton i glas sa sadržajem i kako dosegnuti i motivisati zaposlene?
Šta se meri na daljinu i koje su mere ključne u komunikacijama?
Planiranje i izvođenje različitih događaja sa različitim ciljevima. Kako virtuelni interni događaji moraju brzo da odgovore na promene?
Mentalno zdravlje iz strateške poslovne perspektive . Okvir za komunikaciju o mentalnom zdravlju kako za male tako i za velike organizacije
Ukrštanje faktora posla i kuće i veza sa kulturom na radnom mestu
Koja je uloga HR-a, a koja internih komunikacija?
Kako možemo osigurati da naši zaposleni ostanu otvoreni i agilni u ovim vremenima? Kako možemo ukloniti otpor i angažovati naše ljude?
Koje jednostavne alate za pozitivniji način razmišljanja naših kolega možemo upotrebiti?
Ako smo već usvojili pristup rada na daljinu po potrebi tokom pandemije, da li se treba vratiti u stari režim i pun office kao pre, sa svima za radnim stolom, ili je najbolje da se kompanije odluče za hibridni model?

 • Cena

  110 eur+PDV

  • Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate.
 • Vreme

  Od 11 do 15h

  Datum: novembar 2021.

 • Format

  Online

 • Jezik

  Srpski

 • PRIJAVE I DODATNE INFORMACIJE NA MEJL:

  prijava@represent.rs

Predavači

Psiholog sa više od 15 godina radnog iskustva u oblasti ljudskih resursa. Konsultant i edukator u akademskom i poslovnom okruženju, sa prethodnim angažovanjima u vladinim agencijama, javnom i privatnom sektoru (Akademija za nacionalnu bezbednost, Visaris, Wireless Media i drugi). Ima i značajno iskustvo u primenjenim socijalnim i psihološkim istraživanjima, evaluaciji, analizi podataka, kvantitativnoj i kvalitativnoj istraživačkoj metodologiji, te je trenutno angažovan i kao konsultant za Svetsku banku. Psihoanalitički je psihoterapuet u privatnoj praksi, a u toku COVID-19 krize radio je na poslovima psihološke podrške za zaspolene u kompanijama (I&F McCann Grupa).

Predrag Žunić

Psiholog i konsultant za ljudske resurse

Jovana ima više od 12 godina iskustva u oblastima eksternih i internih komunikacija. Trenutno je na poziciji eksperta za komunikacije u Telenoru u kom radi od kraja 2013. godine. Pre toga, šest godina radila je u agenciji Represent Communications na poziciji Account Manager-a. Bila je predavač Londonske škole za odnose sa javnošću i koordinator projekta u nevladinoj organizaciji SCI Madrid u okviru programa Evropske komisije. Završila je osnovne i master studije na Filološkom fakultetu u Beogradu, katedra za španski jezik i hispanske književnosti.

Jovana Zelić

Communication Expert, Telenor

PRIJAVA@REPRESENT.RS  Sva polja su obavezna.