Represent Media

Umenost komunikacije i #PRilika2019

Vesti - Oct 17, 2019

Konferencija #PRilika2019 će biti održana 25. oktobra 2019. godine u Svečanoj sali Beogradskog sajma.

Ovogodišnja konferencija sa sloganom “Umetnost komunikacije” baviće se komunikacijama u budućnosti, digitalizacijom i digitalnom komunikacijom, novim modelima komunikacije za medijska partnerstva, stanjem PR struke kod nas i u svetu, u cilju boljeg razumevanja kakvatransformacija u komunikaciji nas očekuje narednih godina.

Učesnici iz celog regiona saznaće sve o aktuelnim trendovima i pravcima razvoja komunikacija, koje to kanale bi trebalo da razvijaju, koja je uloga kreativnosti u PR-u i gde se u ovom trenutku razvoja integrisanih komunikacija nalazimo? To je samo deo pitanja na koja će učesnici dobiti odgovore.

O konferenciji

#Prilika je međunarodna konferencija DSOJ koja je za prerasla u tradicionalni godišnji skup stručnjaka iz oblasti odnosa s javnošću. Tokom proteklih osam godina, u konferenciji PRilika učestvovalo je skoro 3.000 poslenika odnosa s javnošću, predavača i sponzora, koji su zajedno ovaj događaj učinili vrhunskom prilikom za kvalitetan dijalog, razmenu regionalnog iskustva i unapređenje standarda struke.

O prethodnim konferencijama više možete videti na sajtu Društva Srbije za odnose sa javnošću.

Pogledajte kako je sve to izgledalo 2017. godine:

Autor

Represent System

News Editor

Hajde da radimo zajedno

U Represent Communications gajimo strast prema briljantnim idejama i njihovom izvršenju, a sve to spajamo u prelepa iskustva