Represent Media

WhatsApp od 1. februara neće raditi na svim uređajima

Vesti - Jan 21, 2021

Jedna od najpopularnijih mesindžer aplikacija na svetu, WhatsApp, od januara ove godine prestala je da radi na Windows telefonima, a isto će se desiti i sa Apple uređajima.

Kako je najavljeno veliko ažuriranje aplikacije, to podrazumeva da starije verzije Androida i iOS operativnih sistema od 1. februara više neće imati pristup aplikaciji.

Iz kompanije su ovaj gest objasnili činjenicom da je selektivni izbor uređaja na kojima će aplikacija raditi neophodan kako bi se omogućila bezbednost korisnika. Zato su apelovali da korisnici operativne sisteme na svojim mobilnim uređajima ažuriraju na najnovije verzije.

Tako će od 1. februara određene funkcije aplikacije prestati da funkcionišu. WhatsApp neće raditi na iPhone uređajima koji koriste operativni sistem iOS 8 ili neku stariju verziju.

Za iPhone 6/ iPhone 6 Plus, iPhone 5/ iPhone 5s/ iPhone 5c – može se ažurirati na iOS 9 i koristiti aplikacija, a iPhone 4s, iPhone 4 i stariji – ne može se ažurirati na iOS 9 i koristiti.

Autor

Represent System

News Editor

Hajde da radimo zajedno

U Represent Communications gajimo strast prema briljantnim idejama i njihovom izvršenju, a sve to spajamo u prelepa iskustva