Represent Media

3 škole u 3 grada koje su organizovale 3 naše kancelarije – i sve to u istom danu

Vesti - Oct 08, 2019

Ova jesen je izuzetno uspešna za Represent Communications, ali i ceo Represent System! Naime, u subotu, 5. oktobra u tri naše kancelarije u gradovima regiona održane su tri škole u sklopu Knowledge akademije.

Tako je u Beogradu počela Content akademija, na kojoj su govorili Nikola Guberinić iz Coca-Cole i Štikla Kafa Kravata (Ana Marija i Saša Horvat).

U Skoplju je održano drugo predavanje Londonske škole za odnose sa javnošću – LSPR gde je predavala Jelena Trninić iz Coca-Cole, koja će i na beogradskoj školi LSPR-a održati predavanje 23. novembra.

U Sarajevu je na drugom predavanju Content akademije nagrađivani fotograf i dobitnik Pulicera Damir Šagolj predavao o (R)evoluciji video sadržaja, a njega je potom “za katedrom” odmenio TV voditelj i producent Dejan Kukrić. Polaznici su bez daha slušali predavače i upijali nova saznanja.

Povratne reakcije su sjajne – kako polaznika, tako i predavača, ali i kolega koji prate naš rad.

Pred nama su novi izazovi i brojna iznenađenja – u jednom trenutku ćemo imati čak četiri edukacije u isto vreme, ali… stay tuned!

 

Autor

Represent System

News Editor

Hajde da radimo zajedno

U Represent Communications gajimo strast prema briljantnim idejama i njihovom izvršenju, a sve to spajamo u prelepa iskustva