Represent Media

Američki stručnjaci pomažu lokalnim entuzijastima

Intervju - Jun 01, 2020

Nova platforma My Master Lab, koju je lansirao Represent Communications, osmišljena je kao “most” koji povezuje vrhunske stručnjake iz SAD-a u oblastima kao što Machine Learning, AI, Internet of Things, Blockchain, Applied Leadership, Storytelling and Sales Pitch Construction i entuzijaste iz regiona, a krajnji cilj je razvoj sjajnih ideja u uspešnim kompanijama. Progam podrške pruža usavršavanje u vidu edukacije, podršku i mentorstvo. Program je jedinstven u regionu, a ideja je da jednog dana objedini i umreži ceo svet.

Pet vrhunskih stručnjaka iz svojih oblasti nesebično će uložiti svoje vreme, ideje, znanje i iskustvo koje nedostaje da bi biznis napredovao. Jedan od mentora je i profesor Kurt Džeferson, dekan Univerziteta Spalding u Kentakiju, politikolog, ekspert za evropsku i balkansku politiku, sa više od 30 godina istraživanja o liderstvu, timskom radu, diplomatiji i menadžmentu. Između ostalog, bio je i gostujući predavač na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu i poseduje veliko znanje o balkanskoj politici, posebno u kontekstu balkanskih zemalja koje žele ući u EU.

„Došlo je vreme za novu vrstu liderstva. Liderstvo u kome je fokus na osnaživanju. Nije sve do vođe, on ne bi trebalo da bude na vrhu hijerarhije samo da bi drugima govorio šta da rade. Lideri sada moraju neprestano da se usavršavaju i unapređuju, kako bi bili korisniji za tim i kompaniju ili društvo“ – kaže Džeferson.

Ovaj projekat je prilika da se svi preduzetnici, startap kompanije i vlasnici poslovnih ideja upoznaju sa Kolinom Banč sa Univerziteta u Koloradu, koordinatorom programa preduzetništva u SAD-u sa ciljem stvaranja kontakata sa investitorima koji su spremni da podrže poslovne ideje kod nas u regionu. A, kako angažovati investitore ako nemate prodajni “killer” pitch? Umetnost storytelling-a otkriva Met Muri.

Džej Skot Kristijanson izaziva ogromno interesovanje gde god da se pojavi. Ovaj vrsni stručnjak, docent na na Poslovnom fakultetu Trulaske Univerziteta u Misuriju, stručnjak za Machine LearningAIInternet of Things i Blockchain tehnologiju obučavaće bankarske službenike, HR stručnjake i prodajne stručnjake za korišćenje novih tehnologija kako bi svoj rad učinili efikasnijim i sigurnijim. Veliki broj menadžera prodaje i zaposlenih u službi za ljudske resurse zainteresovano je za načine na koje bi se AI mogao koristiti u konstrukciji najefikasnije prodajne ponude u određenom kontekstu ili odabiru pravih kandidata za radno mesto.

Nepisano pravilo je da ovu radionicu učesnici najčešće kombinuju sa Sve što možete prodati –Trona Džordhajma, koji otkriva svoje najefikasnije strategije prodaje i veštine ubeđivanja u kombinaciji sa praktičnim zadacima. Njegov glavni savet je:

„Ne prodajte; naterajte ih da žele da kupuju od vas!”

Još niste proverili koji od njih vama može da pomogne? Šta čekate?

Tekst objavio: Media Marketing

Autor

Represent System

News Editor

Hajde da radimo zajedno

U Represent Communications gajimo strast prema briljantnim idejama i njihovom izvršenju, a sve to spajamo u prelepa iskustva