Represent Media

Diesel nam šalje mnogo jaku poruku svojom novom reklamom

Vesti - Jun 26, 2020

Modni brend Diesel je oduvek imao originalne poruke i reklame, a neretko seb direktno obraća mlađoj populaciji, jer su oni njihova ciljna grupa. To je slučaj i sa novomreklamom, koja šalje jaku poruku.

U centru zbivanja je transrodna osoba koja prelazi dug put menjanja pola, pronalaženja sebe i prihvatanja.

Kratki film, pod nazivom „Francesca“, prati glavnog lika i njegovu tranziciju iz muškarca u ženu. Iako ima mnogo tragova i simbolizma koji pokazuju kuda je njen put vodi, kraj je ipak neočekivan! Pogledajtei sami:

Manekenka i aktivistkinja Harlow Monroe, koja je i sama transrodna osoba, tumači lik Francesce, koja svoje Diesel farmerice menja za tradicionalni veo i postaje katolička časna sestra.

Video je okarakterisan kao “uspešna životna priča”, a iza realizacije stoji agencija Publicis Italy zajedno sa organizacijom pod nazivom Diversity, koja promoviše socijalnu inkluziju.

Osnivač brenda Diesel, Renzo Rosso je izjavio da njihova nova kampanja utemeljava vrednosti brenda naglašavajući da je „životni uspeh individualnost, ponos i moć koju osoba ima da bi živela onako kako želi.“

Autor

Represent System

News Editor

Hajde da radimo zajedno

U Represent Communications gajimo strast prema briljantnim idejama i njihovom izvršenju, a sve to spajamo u prelepa iskustva