Represent Media

Dobar fokus je ključ pozitivnog rezultata!

Vesti - Sep 04, 2019

Svakog četvrtka smo se okupljali sa ciljem da što više pomognemo i doniramo pomoć onima kojima je najpotrebnija, a da uz to i naučimo nešto novo.

Summer Get Together ne bi bio moguć bez snažne podrške generalnog sponzora Coca-Cola HBC.

Deseto i poslednje predavanje ovog leta je predavanje našeg prvaka u powerliftingu i paraolimpijca Petra Milenkovića, koji je pored teškoća koje su ga snašle, pronašao motivaciju, fokusirao se i ostvario fantastične rezultate. Ulaz je kao i uvek donacija humanitarnoj fondaciji „Dečje srce“ na račun: 250-1340000055060-07 a potvrdu o uplati poslati na mail marija.milicevic@represent.rs

Petra smo namenski ostavili za kraj ovogodišnjeg ciklusa našeg humanitarnog programa kako bi nam bio inspiracija za predstojeći period godine, u cilju da zajednički odredimo prioritete i fokusiramo se na ostvarenje što boljih rezultata.

Zato ne propustite poslednje predavanje Summer-a, 5. Septembra u 17h u prostorijama Represent-a, gde ćemo uz najbolje koktele u gradu nazdraviti periodu koji nas čeka, a ispratiti leto onako kako dolikuje.

Živeli!

Autor

Represent System

News Editor

Hajde da radimo zajedno

U Represent Communications gajimo strast prema briljantnim idejama i njihovom izvršenju, a sve to spajamo u prelepa iskustva