Represent Media

Google postaje Twitter? Testiraju opciju komentarisanja u realnom vremenu

Vesti - Jan 14, 2020

Google testira komentare korisnika za emitovanja programa koji idu uživo — nakon sportskih događaja, opcija komentara u real time-u omogućena je i za TV i to u sklopu rezultata pretrage.

Ovo je još uvek samo test i moguće da nije vidljivo svima, ali jednostavnom pretragom nekog programa na mobilnom telefonu može se videti odeljak sa komentarima i chat-om sa drugim korisnicima Google-a.

A kako to u stvari izgleda, možete videti na tvitu ispod:

Nova opcija omogućava upravljanje i dodavanje komentara u pretrazi ovde. Komentari su javni i nije moguće da budu postavljeni anonimno, pojavljuju se sa slikom i imenom korisnika Google-ovog naloga. Test za serije je nastavak opcije komentarisanja sportskih događaja koja već neko vreme uspešno funkcioniše i korišćen je recimo za Svetsko prvenstvo u fudbalu i slične događaje.

Omogućavanje ove opcije je značajno jer Google time povećava društveni angažman i konverzaciju, ali i zalazi u domene Twitter-a koji je poznat po komentarisanju različitih sadržaja u realnom vremenu.

Izvor: searchengineland.com

Autor

Represent System

News Editor

Hajde da radimo zajedno

U Represent Communications gajimo strast prema briljantnim idejama i njihovom izvršenju, a sve to spajamo u prelepa iskustva