Represent Media

Instagram i WhatsApp uskoro će se zvati drugačije

Vesti - Aug 06, 2019

Facebook uvodi “malu” novinu, budući da želi da svi znaju kako je on vlasnik aplikacija Instagram i Whatsapp (budući da i dalje neki korisnici to ne znaju, a iz kompanije smatraju da je veoma bitno krajnjim korisnicima). Naime, uskoro će na postojeće nazive dodati i svoje ime.

Tako će Instagram uskoro postati „Facebookov Instagram“, a WhatsApp postaje „Facebookov WhatsApp“. Ove novosti prvobitno je preneo The Information, a potom su iz Facebook-a potvrdili ove tvrdnje.

Novi nazivi aplikacija pojaviće se i na online trgovinama App Store i Google Play Store, dok će na uređajima za sada ostati raniji nazivi.

Želimo da budemo jasniji sa proizvodima i servisima koji su deo Facebooka – rekao je portparol Facebooka za “The Information”.

Podsećamo, Mark Zakerberg odavno govori o velikoj viziji uvezivanja Facebook-a, Instagram-a i WhatsApp-a putem jedinstenog sistema slanja poruka.

Izvor: digitaltrends.com

Autor

Represent System

News Editor

Hajde da radimo zajedno

U Represent Communications gajimo strast prema briljantnim idejama i njihovom izvršenju, a sve to spajamo u prelepa iskustva