Represent Media

Instagram testira obaveštenja o novim kolekcijama proizvoda

Vesti - Oct 07, 2019

Aplikacija Instagram uskoro bi mogla da omogući kompanijama da postave notifikacije i tako podsete korisnike i potencijalne kupce o dolasku nove kolekcije proizvoda.

Instagram je saopštio da se za početak udružuje s 20 američkih brendova među kojima su Adidas, Highsnobiety, Chinatown Market, Revolve i Huda Beauty.

Podsetnik će funkcionisati slično kao i onaj koji korisnici mogu da podese u storiesima za generalna lansiranja, ali će brendovi i kreatori novi sticker moći da koriste na specifičniji način, a biće omogućena i opcija kupovine putem aplikacije Instagram. Podsetnik će se pojaviti dan pre dolaska nove kolekcije, kao i petnaest minuta pre početka prodaje.

Iako se radi samo o testiranju, za Instagram ima smisla da istražuje s obzirom na to da umetnici i brendovi već koriste plaftformu da najave svoje ograničene proizvode. Trenutno korisnici moraju da postuju vlastite podsetnike.

Instagram se u poslednje vreme trudi da postane efikasna platforma za kupovinu.

Izvor: klix.ba

Autor

Represent System

News Editor

Hajde da radimo zajedno

U Represent Communications gajimo strast prema briljantnim idejama i njihovom izvršenju, a sve to spajamo u prelepa iskustva