Represent Media

Kompanije Microsoft i Nestlé novi klijenti Represent Communications-a

Vesti - Jul 14, 2020

Za Represent Communications 2020. pokazala se kao godina prepuna izazova, kao i za sve ostale kompanije u Srbiji, ali i širom sveta. Planove i ciljeve menjali smo i usklađivali sa situacijom koja se menjala iz dana u dan.

Ipak, energija koju smo nastavili da ulažemo u posao i podrška koju smo pružali jedni drugima nije ni jednog trenutka dovedena u pitanje.

Zato smo posebno ponosni što možemo da objavimo da smo upravo tokom ovog perioda, uspeli da dobijemo dva izuzetna nova klijenta.

Represent Communications potpisao je ugovor o saradnji sa kompanijom Microsoft i Razvojnim centrom Microsofta u Srbiji, kao i sa kompanijom Nestlé. Na ovaj način proširili smo svoj portfolio kompanijama, koje su, svaka u svom domenu, pravi giganti, inovatori i nadasve prepoznatljivi po uspešnom poslovanju i sjajnom brend imidžu.

Želimo da im se zahvalimo za ukazano poverenje koje ćemo se svojski truditi da opravdamo. Takođe, želimo da se zahvalimo i našim zaposlenima koji su pokazali jedinstvo, snagu, entuzijazam i nepokolebljivost tokom ovog perioda. To je razlog zašto trajemo već 18 godina – ljubav prema onome što radimo i želja da se uvek ide napred.

Strpljivo ćemo sačekati da naš ulazak u punoletstvo obeležimo na pravi način, a u međuvremenu ćemo slaviti nove pobede!

Autor

Represent System

News Editor

Hajde da radimo zajedno

U Represent Communications gajimo strast prema briljantnim idejama i njihovom izvršenju, a sve to spajamo u prelepa iskustva