Represent Media

Najinspirativniji brendovi na TikToku u 2020. i gde ste tu vi?

Vesti - Jan 18, 2021

Godina 2020. je bila izazovna, ali i godina u kojoj je TikTok postao zvanično najpopularnija društvena mreža u celom svetu. Brendovi su još pre pandemije počeli da se „sele“ na TikTok, a sada je migracija mnogo izraženija.

Na TikTok-u brendovi imaju platformu za stvaranje sadržaja koji je istovremeno zabavan, ali i u skladu sa onim ko su i za šta se zalažu. Bilo je fenomenalnih i inspirativnih kampanja, videa i ideja, a poenta je biti originalan, precizan i u 15 sekundi spakovati poruku.

Povodom uspešne godine, TikTok je objavio listu najuspešnijih i najinspirativnijih brendova sa te društvene mreže, a sve možete videti u grafiku ispod:

Najinspirativniji brendovi na TikToku u 2020.

Foto: TikTok/newsroom.tiktok.com

Ako i dalje niste sigurni zbog čega je vašoj kompaniji, brendu ili proizvodu potreban TikTok, mi vam možemo pomoći u vezi sa tom dilemom: naš master class TikTok like a PRO odgovara na to pitanje, ali otkriva i sve tajne ove mreže, kao i korake ka pravoj strategiji komuniciranja na TikTok-u. Opširnije OVDE.

Izvor: Marketing mreža

Autor

Represent System

News Editor

Hajde da radimo zajedno

U Represent Communications gajimo strast prema briljantnim idejama i njihovom izvršenju, a sve to spajamo u prelepa iskustva