Represent Media

Najnovije ažuriranje Google-a je startovalo: Evo šta sve donosi

Vesti - Jan 21, 2020

Kako navode sa seargengineland-a najnovije ažuriranje Google-a moglo bi u velikoj meri da utiče na vaše poslovanje i/ili rad sa klijentima.

Pre nekoliko dana, Google je potvrdio nekoliko promena koje dolaze sa poslednjim update-om od januara 2020.godine, a to je zvanično saopšteno na Twitter nalogu @searchliaison :


U ovom saopštenju potvrdili su da su lansirali najnovije izmene, s tim da će tek za oko dve nedelje, što je kraj januara, svi korisnici na planeti moći da vide te promene. Poslednje ažuriranje najviše se odnosi na analitiku i alate za praćenje „klikova“, ali, kao što smo ranije pisali, odnosiće se i na pretragu, kao i Google Assistant-a.

Zanimljivo je da je SEO zajednica dosta „podigla glas“ kada je u pitanju najnovije ažuriranje, iako običnim korisnicima pretraživača nije jasno zašto bi nekome mogla da smeta promena na bolje, ako je već najavljeno da će pretraga i analiza biti nadograđene.

Šta se to zaista promenilo?

Obični korisnici će najpre primetiti značajnije promene rangiranja rezultata pretrage, zatim lociranje i prikazivanje vaše lokacije, ali i brojne druge „sitnice“ koje će biti vidljive golim okom. Ukoliko vas zanima kako da poboljšate svoj lokator i olakšate sebi pretrage prema lokaciji, kliknite OVDE.

Autor

Represent System

News Editor

Hajde da radimo zajedno

U Represent Communications gajimo strast prema briljantnim idejama i njihovom izvršenju, a sve to spajamo u prelepa iskustva