Represent Media

Najposećenija avio-kompanija na Facebook-u ima 20 miliona pratilaca

Vesti - Nov 04, 2020

Qatar Airways je najpraćenija avio-kompanija na Fejsbuku, pošto ima više od 20 miliona pratilaca, saopšteno je iz ove kompanije.

Kompanija ima tim stručnjaka koji razvija strategiju komuniciranja na društvenim mrežama, a na Facebook-u svakodnevno iznenađuju pratioce zanimljivim i dinamičnim sadržajima. Često objavljuju video-formate koji su trenutno najbolji vid komunikacije na društvenim mrežama, a trude se i da u što kraćem roku odgovore na sve zahteve, pitanja i komentare.

Ono što kompaniju takođe izdvaja od konkurenciji jeste prilagođavanje sadržaja za različite platforme, što je takođe u današnje vreme veliki benefit za komuniciranje i pozicioniranje brendova na mrećžama.

Oni su na društvenim mrežama aktivni još od 2012. godine i u međuvremenu su prikupili više od 26 miliona pratilaca širom sveta.

Najviše pratilaca imaju na Fejsbuku, dok su ostali pratioci na Instagramu (3.2 miliona pratilaca), Twitteru (1.6 miliona pratilaca) i LinkedIn-u (1.2 miliona pratilaca).

Autor

Represent System

News Editor

Hajde da radimo zajedno

U Represent Communications gajimo strast prema briljantnim idejama i njihovom izvršenju, a sve to spajamo u prelepa iskustva