Represent Media

Nova društvena mreža je na tržištu: Hoće li zaseniti sve do sada?

Vesti - Jun 03, 2021

Nova aplikacija za razmenu fotografija odnedavno je na tržištu i dostupna je svima: Poparazzi!

Ovu mrežu lansirali su Alek i Ostin Ma, a već prvog dana po lansiranju rangirao se kao br. 1 na listi popularnih aplikacija u Sjedinjenim Državama svakog dana, pokazuju podaci Apptopia.

Jedinstvena funkcija Poparazzija pomaže da se “zavrti intriga” contenta. Aplikacija se bavi fotografisanjem drugih ljudi i prizora, pošto nema opciju da se kamera okrene ka korisniku. Takođe, profil možete da popunite slikama i sadržajima koje su drugi snimili i postavili umesto vas. Naravno, postoji mogućnost odabira koje fotografije ćete prihvatiti na feed-u, a koje ne.

Broj pratilaca nije prikazan na profilima, ali je vidljiv proj pregleda fotografija. Takođe, sadržaji ne mogu da se komentarišu niti lajkuju, jedina moguća reakcija su emoji-i.

Aplikacija se uklapa sa trendom novijih društvenih platformi, uključujući TikTok i Clubhouse, koji podstiču više ležerni i neobavezni sadržaj od nečega poput Instagrama i Facebook-a.

A ako aplikaciji date dozvolu za pristup kontaktima, Poparazzi automatski prati sve vaše kontakte koji su na platformi, što nije baš uvek zgodno.

Autor

Represent System

News Editor

Hajde da radimo zajedno

U Represent Communications gajimo strast prema briljantnim idejama i njihovom izvršenju, a sve to spajamo u prelepa iskustva