Represent Media

Novi program Mokrogorske škole menadžmenta u saradnji sa Represent Academy

Vesti - Jul 09, 2021

Mokrogorska škola menadžmenta  predstavila je nove specijalizovane programe za podršku razvoju preduzetničkih znanja i veština Bolji biznis u okviru kojeg je i smer Menadžment u kreativnim industrijama koji se realizuje u saradnji sa Represent Academy.

U modernom svetu, kada se stvari jako brzo menjaju treba nam obrazovanje koje te promene adekvatno prati i koje će kod ljudi razvijati ključne veštine kao što su preduzetništvo, kreativnost i efikasno donošenje odluka. Prelazak na digitalno poslovanje je veliki katalizator značaja kreativnih industrija  i zato su nam danas više nego pre potrebni  profesionalci spremni za izazove i društvo koje se brzo menja. Na osnovu detaljne analize, svakodnevnog kontakta sa partnerima iz privrede i rastućim potrebama na tržištu obrazovanja i rada razvijen je i predstavila program Mokrogorske škole menadžmenta BOLJI BIZNIS, sa šest profesionalnih smerova.

Profesionalni program Menadžment u kreativnim industrijama jedinstvena je prilika za one koji žele da steknu konkretne veštine i primene savremene teorijske i praktične koncepte u poslovanju u kontekstu digitalne transformacije i kreativnih procesa.

Svi predavači će biti na raspolaganju polaznicima  za sva stručna pitanja tokom trajanja celog programa. Na početku svaki polaznik bira svog ličnog poslovnog savetnika sa kojim će zajedno tražiti poslovna rešenja za biznis polaznika.

Naš osnivač, dr Borislav Miljanović je vodeći predavač u okviru ovog smera, a pored njega polaznici će moći da biraju i svog mentora među kojima su Miša Lukić, CEO New Strategy, Veselin Simonović, direktor i glavni urednik Nova S,  i Slavimir Stojanović, osnivač Futro. Više o programu možete saznati ovde.

Autor

Mila Pažun

Represent Academy Intern

Hajde da radimo zajedno

U Represent Communications gajimo strast prema briljantnim idejama i njihovom izvršenju, a sve to spajamo u prelepa iskustva