Represent Media

Organizujemo besplatan webinar: Najdominantnije mreže u 2021.

Vesti - Feb 10, 2021

Represent Academy kao nova poslovna jedinica Represent Systema polako gradi svoj put prepoznatljivosti i jedinstvenosti na edukativnom nebu regiona. Svoje dugogodišnje iskustvo u edukaciji i unapređenju kadrova iz vodećih kompanija sa celog Balkana, Represent Communications pretočio je u ovu akademiju i sijaset programa i master class-ova, kao i dve škole kao noseće stubove nove edukativne jedinice.

U skladu sa aktuelnim epidemiološkim situacijama nismo u prilici da se predstavimo onako kako smo prvobitno želeli, pa ćemo tu priliku iskoristiti za besplatan webinar koji organizujemo 23. februara od 15 časova.

Značaj društvenih mreža, imidža i komunikacije brendova na platformama svima je jasan, ali se veliki broj ljudi pita kako izgraditi najbolju strategiju komuniciranja i kako privući publiku?

Sve tajne LinkedIn-a i TikTok-a, koji su se izdvojili kao najdominantnije mreže u 2020. godini, a taj trend se nastavlja i u ovoj godini, otkriće vam predavači Nemanja Živković i Jelena Džodan.

Organizujemo besplatan webinar: Najdominantnije mreže u 2021.

Foto: Freepik.com/kolaž

>>> Webinaru može da prisustvuje svako ko poželi, nije potrebno da imate instaliranu Zoom platformu. Pošto pošaljete mejl sa naslovom “prijava za webinar” na našu adresu: prijava@represent.rs, automatski ste prijavljeni. Od nas ćete nekoliko dana ranije dobiti link za pristup. <<<

Važna napomena: ukoliko imate mejl sa “yahoo” domenom, proverite folder “spam”, dešava se da tu završe naši mejlovi.

Autor

Represent System

News Editor

Hajde da radimo zajedno

U Represent Communications gajimo strast prema briljantnim idejama i njihovom izvršenju, a sve to spajamo u prelepa iskustva