Represent Media

Ovog četvrtka učimo “Kako da misao najbolje pretvorimo u reči” – by Vojkan Arsić

Vesti - Aug 05, 2019

Pozorišni reditelj Vojkan Arsić biće domaćin ovonedeljnog Summer get together-a.

Vojkan će govoriti o tome “Šta se desi kada pozorište staviš u kutiju?”, a pomoći će nam da shvatimo kako da kreiramo najbolji content, na koji način pozorište predstavlja odgledalo stvarnosti i kako razvija kritičko mišljenje.

Vojkan je osnivač Centra E8 i Reflektor teatra. Reditelj je po zanimanju i interesovanju. Za sebe kaže da veruje u neformalno obrazovanje i “learning by doing”, jer iz svog iskustva zna koliko to vredi.

Radi kao trener u više oblasti, a najviše uživa u upotrebi drame u edukaciji. Jedan je od stvaraoca programa poznatog po kampanji “Budi muško” u kojem mladići promovišu rodnu ravnopravnost i nenasilje.

Studirao je režiju kod profesora Ljubiše Ristića, a predstave koje je režirao su: Muškarčine, Nemačka, Crvena:samoubistvo nacije, Žudnja, Sumnjivo lice i Kako ja ovo sinu da objasnim?. Kaže da obožava Njujork, rado bi živeo u Amsterdamu, ali ništa od toga, jer je patriota i Beograđanin po nacionalnosti. Levo oko mu je zeleno, a desno braon. Jedno na mamu, jedno na tatu.

Nakon uvodnog predstavljanja i predavanja, odgovoriće na sva vaša pitanja.

Svako ko želi da prisustvuje radionici to može da učini tako što će uplatiti donaciju za GrupaGrupa – ANFI teatar festival, na račun 205-184157-32. Dokaz o uplati pošaljite na mejl marija.milicevic@represent.rs i time obezbeđujete ulaz i prisustvo na našoj radionici.

I ovog četvrtka služićemo najbolje koktele u gradu za koje je zaslužna Coca Cola HBC.

Vidimo se 8. avgusta u 17h u prostorijama Represent Communications!

Autor

Represent System

News Editor

Hajde da radimo zajedno

U Represent Communications gajimo strast prema briljantnim idejama i njihovom izvršenju, a sve to spajamo u prelepa iskustva