Represent Media

Pojačanje u Represent System-u: Vladimir Ćosić na poziciji kreativnog direktora

Vesti - Feb 10, 2021

Ako se godina po početku poznaje, 2021. će za Represent System biti, u namanju ruku, kreativna i inspirativna!  Od danas naš tim je jači za jednog vrhunskog stručnjaka, Vladimira Ćosića, koji nam se pridružio na poziciji kreativnog direktora, iza koga je bogata petnaestogodišnja karijera krunisana velikim brojem nagrada, na polju advertajzinga, ali i sveta filma i kreativnih industrija.

Naš Sistem je već neko vreme pozicioniran i prepoznat kao vodeća Agencija integrisanih komunikacija. Plan nam je da u narednom periodu zadržimo ovaj kurs i da se Vladinim dolaskom još bolje pozicioniramo i u svetu kreativne industrije. Kriza koja nas prati već skoro godinu dana naučila nas je da se u potpunosti prilagodimo promenama koje su u velikoj meri zahvatile komunikacijsku industriju, da pravovremeno reagujemo i sačuvamo ljudstvo. Represent je uprkos svim teškim izazovima uspeo, ne samo da sačuva, već i da zaposli novih 20 kadrova i time im pruži šansu, kako za lični razvoj i napredak, tako i za napedak Sistema – ističe dr Borislav Miljanović, CEO Represent System-a.

Vladimir Ćosić je kao kreativni direktor McCann-a i Drive-a sarađivao sa velikim kompanijama (Coca-Cola, Delhaize, Carlsberg, Telekom, Bambi, Nestle Ice Cream, MTV…). Ćosić je sa svojim timovima osvajao lokalne, regionalne i internacionalne nagrade na festivalima kreativnosti, a među najvažnijim izdvajaju se Cresta, New York, Epica i prvi Kanski lav za Srbiju. Prema njegovim scenarijima realizovana su dva filma, pozorišna predstava, dve serije i brojne radio drame.

Interesantna je i sama činjenica da je upravo Vlada pre deset godina „kumovao“ tada novom nazivu naše najveće jedinice Sistema nazvavši je Represent Communications.

Autor

Represent System

News Editor

Hajde da radimo zajedno

U Represent Communications gajimo strast prema briljantnim idejama i njihovom izvršenju, a sve to spajamo u prelepa iskustva