Represent Media

Represent Communications na Content Marketing World konferenciji

Blog - Aug 23, 2019

Content Marketing World je jedna od najvećih konferencija iz ove oblasti, a ove godine se održava u Klivlendu (Ohajo) početkom septembra. To je događaj na kome možete da naučite nove stvari i da se povežete sa najboljima i najstručnijima iz oblasti Content marketinga.

Svi učesnici će imati priliku da uče od jedni od drugih, da dobiju nove uvide u pravac razvoja ove industrije i da se profesionalno povezuju. Na konferenciji će biti održano preko 120 predavanja i radionica, koje će voditi najpoznatiji stručnjaci i vodeći brend marketari iz celog sveta, a pokrivaće oblasti strategije, storytellinga, ROI, AI I ostale teme koje su usko vezane za industriju Content marketinga.

I Represent Communications će ove godine imati svog predstavnika na ovoj jedinstvenoj konferenciji – dr Borislava Miljanovića, našeg CEO. Dr Miljanović će biti u prilici da predstavi učesnicima konferencije dokle se u našoj agenciji, ali i u Srbiji, stiglo sa razvojem Content marketinga i kakve smo rezultate Content marketingom postigli u Representu. Redovno ćemo dobijati izveštaje o toku konferencije, temama diskusija i novinama iz oblasti Content marketinga. Zato nas redovno pratite na našem sajtu www.represent.rs i FB stranici.

Autor

Represent System

News Editor

Hajde da radimo zajedno

U Represent Communications gajimo strast prema briljantnim idejama i njihovom izvršenju, a sve to spajamo u prelepa iskustva