Represent Media

Represent Communications osvojio pet nagrada na UEPS-ovom konkursu za godišnja priznanja

Vesti - Dec 28, 2023

Beograd, 27.12.2023. Represent Communications, regionalna agencija za integrisane komunikacije, osvojila je čak pet nagrada na ovogodišnjem UEPS-ovom konkursu za godišnja priznanja.

Na ceremoniji dodele nagrada, održanoj sinoć na Dorćol Platzu, Represent Communications je ponosno preuzeo dve zlatne, dve bronzane i jednu srebrnu nagradu, potvrđujući tako svoju predanost i izuzetnost u oblasti integrisanih komunikacija.

„Hrabro smo ušli u integrisane komunikacije, proširili polje svog delovanja i još jednom potvrdili da je vreme tradicionalno shvaćenog PR-a prošlo i da su danas najuspešnije agencije one koje znaju da rešavaju probleme klijenata bez obzira na komunikacijska sredstva i kanale, one koje razumeju potrebe biznisa klijenata i koje su spremne da eksperimentišu, uče nove stvari i svakodnevno napreduju. Sve više, to prepoznaje i naša struka“, izjavio je Vladimir Ćosić, kreativni direktor Represent Communications-a.

Zlatne nagrade dodeljene su u kategorijama: Kampanja kreirana uz pomoć AI i Priznanje za direktni marketing. U kategoriji Brend PR, Represent Communications osvojio je srebro, dok su dve bronze osvojene u kategorijama Priznanje za odnos sa kupcima i Priznanje za kreiranje robne marke ili brenda.

„Za Represent je cela ova godina bila u znaku promena i ulaganja u oblastima u kojima želimo dalje da se pozicioniramo. Kako bismo ponudili integrisan pristup komunikacijama, restrukturirali smo agenciju i unapredili poslovne procese. Dodatna ulaganja u razvoj kreativnog i digitalnog sektora i video produkcije, kao i energija i posvećenost celog Represent tima, pružili su nam osnov da klijentima ponudimo veću podršku. Posebno smo ponosni na kampanju kreiranu uz pomoć AI, gde smo za naše potrebe spojili kreativnost i nove tehnologije. Neizostavni deo uspeha je svakako poverenje koje su nam klijenti pružili i dali slobodu da na efektivan način odgovorimo na njihove komunikacijske izazove. UEPS nagrade su upravo rezultat te sinergije”, izjavila je Jovana Cakić, Izvršna direktorka Represent Communications-a.

Represent Communications ostaje posvećen pružanju vrhunskih usluga i ostvarivanju kreativnih dostignuća u oblasti integrisanih komunikacija.

Autor

Represent System

News Editor

Hajde da radimo zajedno

U Represent Communications gajimo strast prema briljantnim idejama i njihovom izvršenju, a sve to spajamo u prelepa iskustva