Represent Media

Represent Communications ovogodišnji dobitnik Kaktus nagrada za dizajn i mlade talente

Vesti - Nov 09, 2023

Beograd, 03.11.2023. Represent Communications, agencija za integrisane komunikacije, osvojila je dve nagrade na devetom Kaktus festivalu 2023. u kategorijama Pojedinačni radovi – Execution (Dizajn) i Kaktus Talents Award – Kreativna upotreba medija.

„Ponosni smo na činjenicu da su sve naše tri prijave bile finalisti, te da smo osvojili čak dve nagrade na festivalu integrisanih komunikacija Kaktus.  Ovo je nova potvrda da je naša agencija odavno prevazišla okvire tradicionalnog PR-a i sada već poprilično samouvereno realizujemo kampanje na terenu integrisanih komunikacija. Veoma nam je drago i laska nam činjenica da to i naše kolege iz struke sada prepoznaju,“ izjavio je Vladimir Ćosić, kreativni direktor Represent Communications-a.

KAKTUS je strukovna nagrada koja se dodeljuje kompanijama, institucijama i agencijama za najkvalitetnije i najprofesionalnije pojedinačne i integrisane kampanje u protekloj godini. Na ovogodišnjem Kaktus festivalu Represent Communications je stigao do finala sa tri prijavljene kampanje  u tri  kategorije.

Autor

Represent System

News Editor

Hajde da radimo zajedno

U Represent Communications gajimo strast prema briljantnim idejama i njihovom izvršenju, a sve to spajamo u prelepa iskustva