Represent Media

Represent Communications Skopje lansirao platformu za umrežavanje, mentorstvo, edukaciju i razvoj biznisa

Vesti - May 21, 2020

Američki stručnjaci prenosiće znanja iz novih tehnologija celom regionu

Represent Communications Skopje, koji posluje u okviru Represent Systema, danas je lansirao novu edukativnu platformu www.mymasterlab.com iz koje će proizilaziti ideje i novi vidovi saradnje za razvoj regionalnog biznisa.

Mymasterlab.com je mesto gde se susreću vrhunski stručnjaci i predavači iz SAD u oblastima kao što su Machine Learning, AI, Internet of Things, Blockchain, Applied Leadership, Storytelling, Sales Pitch Construction. Oni će svoje znanje prenositi regionalnim entuzijastima koji su spremni da realizuju svoje biznis ideje ili da napreduju u karijeri.

– Svesni smo da veliki broj odličnih ideja ne nalazi put do uspeha, pa smo pronašli ljude koji će u procesu mentorisanja moći da promene perspektivu svih koji žele da naprave korak napred u profesionalnom razvoju, da nađu investitore za svoju biznis ideju ili formulišu pič koji će im prodati proizvod ili uslugu ne samo na regionalnom, nego na globalnom nivou. – kaze Nataša Božinovska Mirkova, Direktorka Respresent Communications Makedonija.

U okvirima projekta svoje workshop-ove imaju prof. Kurt Jefferson,  dekan Spadling Univerziteta, ekspert za evropsku i balkansku politiku;  Kolin Banch sa Univerziteta u Koloradu, trener preduzetnika koji omogućuje kreiranje veza  sa investitorima iz SAD koji su zainteresirani za inovativne ideje; Dzej Skot Kristijanson sa Univerzita u Misuriju, ekspert za  Machine Learning, AI, Internet of Things, Blockchain; Matt Murrie storyteller i edu-preduzetnik; Tron Dzordhajm – vrhunski sales coach.

– Nezavisno od toga da li želite da se istaknete među kolegama, da budete unapređeni, da vas primeti šef vašeg šefa, možda vam je potrebna promena karijere ili kompanije, sanjate o svojoj kompaniji, imate kompaniju, ali su vam potrebni investicija i liderske veštine da je razvijete. Naša vizija je da mymasterlab.com bude mesto gde ćete naći podršku i resurse za realizaciju svih planova – ističe Nataša Velkovska, Projektni Menadžer mymasterlab.com, Represent Communications Makedonija.

Platforma se pojavila u vreme prinudno ubrzane digitalizacije, međutim, kriza izazvana pandemijom COVD 19 se samo poklopila sa momentom pojavljivanja mymasterlaba i potencirala je značaj ovakvih globalnih modela povezivanja i saradnje koji kreiraju mogućnosti za napredak i nove biznise.

 

Autor

Represent System

News Editor

Hajde da radimo zajedno

U Represent Communications gajimo strast prema briljantnim idejama i njihovom izvršenju, a sve to spajamo u prelepa iskustva