Usluge / Kreiranje sadržaja

Video se pokazao kao glavna vrsta sadržaja na današnjoj onlajn sceni. Video materijal u kratkoj i dugoj formi je pronašao svoj put do svake platforme na internetu i promenio način na koji usvajamo informacije. U neprestanoj borbi za osvajanje pažnje javnosti, video produkcija ume da bude zahtevna. A Represent Communications poseduje sva neophodna znanja video produkcije: mi pišemo, snimamo i promovišemo sadržaj za vašu publiku.

Potrebne su vam ideje?

Storiteling

Sve ima svoju priču, samo treba da je ispričate na poseban način. Izgradite čvrstu emotivnu vezu između svog brenda i ciljinih javnosti.

Kontent marketing video

Svi trendovi se okreću ka videu, koji se neprestano razvija i uvek je tražen. Održavajte pažnju svoje publike kroz sadržaj koji uvek nešto daje.

Korporativni video

Bilo da želite da svoju kompaniju predstavite klijentima ili izgradite imidž da biste privukli  najbolje kandidate za posao, mi vam možemo pomoći da se predstavite u najboljem svetlu.

Video za internu komunikaciju

Ljudi su najvažnija imovina vaše kompanije. Pomozite im da lako prenesu svaku poruku i osigurajte nesmetanu komunikaciju širom kompanije.

Stop-motion video

Obogatite svoju priču originalnim preokretom uz pomoć stop-motion video tehnike. Zabavna je za gledanje, laka za razumevanje i može neograničeno da se deli.

2D and 3D animacija

Animacija može da prenese ono što strandardni video ne može i omogućava vam da savršeno upravljate pažnjom svoje publike.

Live video

Možemo da organizujemo elemente seta za snimanje vašeg live videa, tako da sve bude spremno u pravo vreme, na pravom mestu, za pravu publiku.