Represent Media

Spotify stigao u Srbiju i još 12 zemalja: Ex-yu region konačno je pokriven

Vesti - Jul 15, 2020

Spotify, najpopularnija usluga pretplate na audio streaming u celom svetu, biće dostupna u Srbiji od 14. jula. Spotify zajednica širom sveta broji više od 286 miliona članova, uključujući 130 miliona premium pretplatnika. Spotify će u Srbiji ponuditi najbolje iskustvo slušanja domaće i strane muzike – više od 50 miliona numera i milion podcast-a. Usluga Spotify dostupna je besplatno, a uz pretplatu  na Spotify Premium dobićete verziju bez prekida.

Osim tržišta Srbije, danas je Spotify lansiran na 12 novih tržišta uključujući Moldaviju, Kazahstan, Belorusiju, Rusiju, Albaniju, Bosnu i Hercegovinu, Sloveniju, Hrvatsku, Kosovo, Crnu Goru, Ukrajinu i Severnu Makedoniju.

Korisnici mogu da se pretplate na Spotify Premium za vrhunski doživljaj, po ceni od 4,99 EUR mesečno. Premium Family paket dostupan je za 7,99 EUR mesečno. On uključuje 6 članova porodice koji žive pod jednim krovom. Novi Spotify Premium DUO (6,49 EUR mesečno) je paket za dvoje ljudi, idealan za parove i uključuje Duo Mix, automatski ažuriranu listu pesama koja kombinuje muziku koju vi i vaš partner slušate zajedno – tako da bi kućne prepirke oko toga ko će biti DJ mogle da se svedu na minimum.

„Današnje lansiranje platforme otvara vrata za skoro 250 miliona fanova da započnu otkrivanje nove muzike iz celog sveta na Spotify-u, ali i za umetnike u regionu da se povežu sa fanovima iz celog sveta“, rekla je Federika Tremolada, generalna direktorka Sportify-a za jugoistočnu Evropu. Takođe je dodala: „Pokretanje na novih 13 tržišta važan je trenutak na putu Spotify-a, posebno jer sada uključujemo fanove i umetnike na velikim i rastućim muzičkim tržištima poput Srbije, gde je striming široko prihvaćen i gde vidimo veliku priliku za Spotify.

Autor

Represent System

News Editor

Hajde da radimo zajedno

U Represent Communications gajimo strast prema briljantnim idejama i njihovom izvršenju, a sve to spajamo u prelepa iskustva