Represent Media

Stižu audio tvitovi: Twitter testira novu opciju

Vesti - Jun 30, 2020

Posle testiranja story opcije na Twitteru, iz ove kompanije stiže još jedno iznenađenje – glasovni tvitovi. Vođeni činjenicom koliko su audio poruke popularne u messenger aplikacijama, nadaju se da će generacije koje svakodnevno koriste WhatsApp, Viber itd. da seprebace i na Twitter, koji je, kao što smo pisali, počeo da gubi bitku sa ostalim društvenim mrežama.

Kada je u pitanju audio, tj. glasovno tvitovanje, Twitter se takođe drži brojke 140 – toliko sekundi će najviše moći da traje jedan audio tvit.

Usluga će isprva biti dostupna ograničenom broju korisnika Apple-ove iOS platforme, a u narednim mesecima će se postepeno širiti, saopštili su iz kompanije.

Korisnici Twittera će moći da tvitnu audio zapis klikom na ikonicu “talas”. Držanjem te ikonice aktivira se audio snimač, a čim sklone prst sa nje, snimanje prestaje. Audio zapis mogu da discard-uju ili da sačuvaju i publish-uju. Opcija edita svakako nije moguća, a princip je skoro isti kao kod messenger aplikacija kada se šalje glasovna poruka.

Izvor: Hina

Autor

Represent System

News Editor

Hajde da radimo zajedno

U Represent Communications gajimo strast prema briljantnim idejama i njihovom izvršenju, a sve to spajamo u prelepa iskustva