Represent Media

Svet digitala u 2021. godini: Mobilni uređaji osvajaju planetu

Vesti - Feb 12, 2021

Agencija We are Social i Hootsuite predstavili su najnoviji izveštaj svih ključnih statistika, podataka i indikatora ponašanja korisnika društvenih platformi, digitalnih i mobilnih kanala komunikacija širom sveta.

Pored statistika za regione, predstavljena je i dublja analiza za 24 najveće svetske ekonomije: Argentina, Australija, Brazil, Kanada, Kina, Francuska, Nemačka, Indija, Indonezija, Italija, Japan, Meksiko, Nigerija, Poljska, Rusija, Saudijska Arabija, Singapur, Južna Afrika, Južna Koreja, Turska, Tajland, Ujedinjeni Arapski Emirati Velika Britanija i SAD.

Podaci iz istraživanja pokazuju da danas ima preko 4,66 milijarde internet korisnika širom sveta, što predstavlja 59,5% ukupne populacije. U odnosu na 2020. godinu broj korisnika interneta povećao se za 7,3%.

Kao što se moglo očekivati, sve više korisnika društvenih mreža na iste dolazi preko mobilnih uređaja, a u odnosu na 2020. taj broj se uvećao za 1,8%.

Deataljan izveštaj pogledajte u prezentaciji ispod:

Digital 2021 Global Overview Report (January 2021) v01 from DataReportal
Izvor: Marketing mreža

Autor

Represent System

News Editor

Hajde da radimo zajedno

U Represent Communications gajimo strast prema briljantnim idejama i njihovom izvršenju, a sve to spajamo u prelepa iskustva