Represent Media

TikTok je preuzet više od 1,5 milijardu puta

Vesti - Nov 22, 2019

TikTok, poznata aplikacija za snimanje kratkog video-sadržaja do sada je preuzeta više od 1,5 milijardi puta. Samo ove godine zabeleženo je 614 miliona preuzimanja.

Popularna aplikacija za snimanje kratkog video sadržaja TikTok do sada je preuzeta oko 1,5 milijardi puta, što je podatak preuzet s Google-ovog Play Store-a i Apple-ovog App Store-a.

Samo tokom ove godine zabeleženo je 614 miliona preuzimanja, čime je postignuto treće mesto na lestvici aplikacija iza WhatsApp-a i Facebook Messenger-a.

TikTok je posebno popularan na matičnom kineskom tržištu, nakon čega sledi indijsko tržište. Upravo je Indija zabeležila najveći rast s 277,6 miliona preuzimanja odnosno 45% svih globalnih preuzimanja.

Kina je zabeležila 45,5 miliona preuzimanja (mali broj preuzimanja možda zbog činjenice da statistički podaci uključuju samo Play Store koji nije dostupan u kontinentalnoj Kini).

Izvor: bug.hr

Autor

Represent System

News Editor

Hajde da radimo zajedno

U Represent Communications gajimo strast prema briljantnim idejama i njihovom izvršenju, a sve to spajamo u prelepa iskustva