Građenje ličnog brenda i menadžment uticaja

O programu

Da li želite da budete primećeni? Po čemu želite da se istaknete? Pažljivim promatranjem vodećih svetskih lidera i ispitivanjem tržišta shvatili smo da postoji veliko interesovanje i želja za kursom koji usmerava i pomaže liderima i pripadnicima sveta biznisa da se bolje pozicioniraju i izgrade lični brend. Ovaj kurs će vam pomoći da uočite, razumete i koristite suptilne nagoveštaje i signale okoline, kako biste ih pretočili u sopstvenu korist. Centralna tema kursa je kako projektovati moć i prestiž, povećavajući tako svoj uticaj prema drugima. Drugi deo kursa razvija se na osnovama ispitivanja o razvijanju ličnog brenda, kako nastupiti na društvenim mrežama i razviti strategiju nastupa na svim kanalima, kako bi se doprlo do što većeg broja ciljane publike i ojačao lični imidž.

Za koga je ovaj kurs?

Ako ste na srednjoj ili visokoj menadžerskoj poziciji, ovim kursom dobićete funkcionalna i praktična znanja o tome kako da upravljate svojim postupcima i razvijete konkurentan lični brend.

Teme koje obrađujemo:

 1. Executive presence: kontekst, termin i važnost
 2. Evoluciona psihologija: šta je i zašto je korisna?
 3. Nauka prvog utiska: brzo zaključivanje na osnovu malog broja informacija i kognitivna procena
 4. Jezik, vokabular i fizionomija
 5. Status: težnja za statusom i anksioznost
 6. Govor tela: projekcija samopouzdanja, staloženost i držanje tela
 7. Tehnike efektivnog executive presence-a: šta zaista funkcioniše?
 8. Liderstvo i reputacija: međusobna igra moći, dominacije, uticaja i prestiža
 9. Osnove građenja ličnog brenda
 10. Sadržaj i strategija na društvenim mrežama

Šta ćete dobiti?

– Funkcionalna i praktična znanja

– Rad sa mentorima tokom predavanja i radionica

– Konsultacije u formi 1na1 nakon kursa

– Analiza ličnih profila na društvenim mrežama i saveti za razvoj ličnog uticaja

 

Način prijave i format rada

* Za detaljnu agendu i sve dodatne informacije pišite nam na mejl: prijava@represent.rs

* Maksimalan broj učesnika je 10 u grupi.

* Po završetku kursa učesnici dobijaju međunarodno priznatu sertifikovanu diplomu..

 • Datumi održavanja:  21. i 22. septembar 2021.

 • Cena: Na upit / prijava@represent.rs

 • Format: Uživo

Predavači i mentori

 • John Dalton

  CEO of LSPR Global, Lead Trainer

 • Krešimir Macan

  Komunikacijski savetnik i vlasnik agencije Manjgura

 • dr Borislav Miljanović

  Founder&CEO, Represent System

Biografije predavača i mentora

DŽON DALTON

Direktor Londonske škole za odnose s javnošću (LSPR) od 1992 i CEO Centra za reputacioni i krizni menadžment. Konsultant koji je radio sa velikim brojem multinacionalnih klijenata i vodio brojne edukativne seminare, savetovao organizacije civilnog društva, predstavnike Vlade i Kraljevske porodice. Trenirao je veliki broj ambasadora u rodnom Londonu, a na međunarodnoj sceni je najviše bio prisutan kroz programe za razvijanje poruka i kriznog menadžmenta. Bio je specijalni savetnik UNICEF-a u Ženevi za reputacijska pitanja. Nakon svetske ekonomske krize 2008, zagovara strateške studije i dugoročno planiranje.

KREŠIMIR MACAN

PR stručnjak i specijalista za krizno komuniciranje, strateško komuniciranje u politici i društvene medije. Vodio je komunikaciju za brojne domaće i strane investitore, uspešno radio u nizu izbornih kampanja u Hrvatskoj i regionu, bio savetnik dvojice hrvatskih premijera, ali i gradio reputaciju velikog broja brendova. Hrvatsko udruženje za odnose s javnošću HUOJ mu je 2019. dodelio nagradu Grand PRix za ukupan dosadašnji rad u odnosima s javnošću te poseban doprinos razvoju struke. Odnosima s javnošću se bavi od 1991. godine kada je radio kao savetnik Ministarstva informiranja RH i kasnije načelnika Odjela za informiranje Ministarstva vanjskih poslova RH (1995). Radio je na Hrvatskoj radio televiziji, bio je savetnik Predsednika Vlade RH za komunikacije, a bio je i posebni savetnik predsednika Vlade RH Andreja Plenkovića za strateško komuniciranje, nakon čega se vraća u konsultantske vode i vodi Majanguru, jednu od vodećih PR agencija u regionu.

DR BORISLAV MILJANOVIĆ

Pre nego što je stao na čelo Represent Systema, dr Borislav Miljanović je više od deset godina radio kao novinar i urednik brojnih medija. Osnovne studije završio je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu, a potom stekao zvanje magistra, odnosno doktora komunikologije na Fakultetu političkih nauka. Dobitnik je nagrade za životno delo “Srđan Đurić”, koje su mu dodelile kolege iz struke – Društvo Srbije za odnose s javnošću. Za razvoj marketinške misli dobio je nagradu od agencije Taboo, specijalizovanog časopisa za marketinške komunikacije. Njegov doprinos u razvoju PR struke priznat je i u regionu nagradom Pro.PR Awards.

PRIJAVA@REPRESENT.RS  Sva polja su obavezna.