Krizna komunikacija masterclass

O programu

U ovom predavanju fokusiraćemo se na to koliko je važna dobra priprema kao i kako vaša organizacija može zadržati kontrolu nad kriznom situacijom, kako se formira krizni tim i kako jačanjem kapaciteta mogu da se preduprede slične situacije.

Shvatićete veze između brzine i značaja prethodne pripreme, važnosti uključivanja stejkholdera i ambasadora u komunikaciji, tonu i kanalima komunikacije, prednostima odabranih komunikatora i pažljivom definisanju ključnih poruka. Kako se priprema plan komunikacije i koliko nas je naučila Covid kriza na neizvesnost i nesigurnost odnosno, kako komuniciramo u takvim situacijama? Da li naši planovi za komunikaciju treba da obuhvate i potencijalne globalne krizne scenarije koji mogu uticati na poslovanje i reputaciju?

Ovo interaktivno predavanje prati i radionica u okviru koje ćete imati prilike da upotrebite naše savete, ali i donosite komunikacijske odluke.

Savladajte najnovije trendove u kriznim komunikacijama uz pomoć Jelene Mikić, Direktorke Represent Academy.

Za dodatne informacije, ili prijavu na predavanje i radionicu obratite nam se na: prijava@represent.rs

 • Cena

  160 eur+PDV

  • Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate.
 • Vreme

  Od 11 do 14.30/15.00h

  Datum: 13. maj 2022. godine

 • Format

  Uživo

 • Jezik

  Srpski

 • PRIJAVE I DODATNE INFORMACIJE NA MEJL:

  prijava@represent.rs

Jelena Mikić, direktorka Represent Academy i predavač na ovom masterclass-u o kriznoj komunikaciji je govorila sa Vladimirom Kovačem za DigiTalk.