Represent Media

Uz pomoć ove 3 stvari vaš Instagram će doživeti bum

Vesti - Feb 24, 2020

Veliki broj ljudi koji se bavi društvenim mrežama zbog posla, neprestano mora da se dovija kako da stvori što bolji sadržaj i kako da bude zanimljiv, pa samim tim izazove veliki broj reakcija svojih pratilaca. Za slučaj da ste se “uspavali” na Instagramu, uz pomoć tri korisna saveta možete veoma jednostavno da probudite pratioce i samim tim oživite profil vaše kompanije/brenda.

Story je ključ svega! Ali, dobar story. E sad – kako se pravi dobar story?

1. Jedan video/animacija nije dobar story – Neophodan je pažljiv odabir sadržaja koji želimo da prikažemo, a zatim podela tog sadržaja na kraće logične celine. Magični broj tri – uvod, razrada i zaključak, dobra su polazna osnova. Naravno, što ima više zanimljivih sadržaja koji se dopunjuju i nadovezuju, biće lakše da se ideja realizuje kvalitetno.

2. Pravilo tri sekunde – prve tri sekunde presudne su da li će se pratilac ili “slučajni prolaznik” zadržati na vašem story-ju ili će kliknuti “next”. Video/animacija u kojima se tek u sedmoj, osmoj ili desetoj sekundi nešto desi, nisu viralni.

3. Lokacije/stikeri/hashtagovi – Ovo nije uzalud omogućeno – odabirom lokacije ćete izaći u “recent” postovima prilikom pretrage te lokacije i samim tim otvarate mogućnost za više pregleda. Ukoliko vaš story bude popularan, preći će u sektor “top”. Ista situacija je sa hashtagovima i stikerima. Naravno, sa njima ne treba preterivati, ali svakako će njihovo korišćenje pomoći.

Autor

Represent System

News Editor

Hajde da radimo zajedno

U Represent Communications gajimo strast prema briljantnim idejama i njihovom izvršenju, a sve to spajamo u prelepa iskustva